Soru Google Play Hatası

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
google playdaki tüm uygulamaları göremiyorum ve yana kaydırılan sekme çıkmıyor güncelleme yapabilmem için şifreler, kredi kartları, vs bilgiler yana kaydırılınca çıkıyordu şimdi bugün itibariyle söz konusu değil bile bunun çözümünü bilen varmı

Faruk 04

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
11
google playdaki tüm uygulamaları göremiyorum ve yana kaydırılan sekme çıkmıyor güncelleme yapabilmem için şifreler, kredi kartları, vs bilgiler yana kaydırılınca çıkıyordu şimdi bugün itibariyle söz konusu değil bile bunun çözümünü bilen varmı
Ayarlardan uygulama güncellemelerini kaldırmayı deneyin.

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan uygulama güncellemelerini kaldırmayı deneyin.
bu sefer o dediğinizi denedim ve güncellemeler boş şuan google play ne yaptı bugün bişeyleri bozmuş googlede bir kaç tane google play ile ilgili haber var ve sınırlandırıcaz diye bir bilgi okudum bide siz detaylı baksanız bana söyleseniz iyi olur henüz ben bu konudan bişey çıkarmış değilim

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Arama bölümünün sağında ki profiliniz kısmına tıklayın, sekmeler orada. Yeni güncelleme ile değişiklik olmuş. Bahsettiğiniz bu herhalde

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Arama bölümünün sağında ki profiliniz kısmına tıklayın, sekmeler orada. Yeni güncelleme ile değişiklik olmuş. Bahsettiğiniz bu herhalde
öyle bir yer bulamadım hocam bahsettiğiniz yer sağ tarafta sekmeler bölümü yok güncelleme değişikliğini farkemedim

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Play Store - Sağ üstte profil resmine tıkla ve Uygulamarım ve oyunlarım kısmı orada yer alıyor

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Durum yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi, onun haricinde herhangi bir kısıtlama yok.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Durum yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi, onun haricinde herhangi bir kısıtlama yok.

şuanda o gösterdiğiniz resimler anlık olarak çıkmadı ama birkaç düzeltme ile tekrardan geri geldi böyle sorunların nedenini tam bilemiyorum ama teknik olarak google play böyle arka planda güncellemeler yapabilir , bunu ben daha öncedende farkettim sonra tekrar geri geliyor tam kesin olarak bilemesemde görüşümü söyledim birde indirilenlerde bir dosya kaynaklı hata var google play hatası bende miui (indirilenler) uygulamasının güncellemelerini kaldırdım google playdaki hatayı geri getirmek için tekrardan nasıl güncelliyebilirim şuanda sistem uygulamaları güncel diyor çözümü varsa sunabilirmisiniz teşekkürler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Uygulama güncellemesi daha yeni geldi. Play store uygulamasını güncel APK olarak kur veya mevcut uygulamanın güncellemelerini kaldır o kendisini hem günceller hemde bir süre sonra güncelleme yapılması gerekenler ortaya çıkacaktır.

anildurmus6

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anil
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
69
Uygulama güncellemesi daha yeni geldi. Play store uygulamasını güncel APK olarak kur veya mevcut uygulamanın güncellemelerini kaldır o kendisini hem günceller hemde bir süre sonra güncelleme yapılması gerekenler ortaya çıkacaktır.
ben şuanda miui (indirilenler) uygulamasının güncellemesini arıyorum yapamıyorum onu nasıl aktifleştiririm yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt