Yardım Google Play Cihaz Sertifikalı değil

ugurmutlu46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur mmutlu
Cihazım
Xioami Mi5s
Konular
2
Durum Boyle Bu yüzden google Playden urun satin alamiyorum Cihaz risk altında diyir cozum varmıdır arkadaslar
Xiaomi Mi5s Global stable
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kusura bakmayın bende alışkanlık olmuş oraya bakmadan soruyorm yorum yazarken af görün. Görünüyor sanıyordum wasntme~~
Estağfirullah hocam sıkıntı yok :)aslında kısaca anlatmak anlamak istediğim;bu problem durup dururken mi oluyor?acaba rom değiştirildi de mi böyle oldu yada cihaz ilk alındığından beri mi böyle.herhangi bi yükleme sonrası mı böyle oldu falan :)bazı böyle durumlarda mobil veri yada wifi kapatıp açılınca sorun çözülüyor (mesela nubia z17 de)bende böyle görünüyor herkes
[doublepost=1524246191,1524245329][/doublepost]Bende biraz araştırdım cantara hocamın sunduğu çözüm çıkıyor hep.ayrıca backup alıp cihazın formatlanması tavsiye ediliyor

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Evet kendim denedim ve oldu. Fastboot rom yüklemekten başka hiçbir şey işe yaramadı.
Bende geçen haftalarda epic rom vardı root müdahale herşey vardı ama google play sertifika sorunum yoktu.
Salı günü fastboot tan global rom yüklemiş tim artık sertifika yok üstelik root yok twrp yok yani bu tez suya düşer

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Bende geçen haftalarda epic rom vardı root müdahale herşey vardı ama google play sertifika sorunum yoktu.
Salı günü fastboot tan global rom yüklemiş tim artık sertifika yok üstelik root yok twrp yok yani bu tez suya düşer

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle o bir tez değil kendi tecrübelerim. Sonuçta aynı cihazlara sahip değiliz Mi 4 eski bir cihaz sonraki seriler için bir şeyler değişmiş olabilir ya da Xiaomi'nin bir hatası olabilir . Çözümler herkeste işe yaramayabilir , bende işe yarayan şeklini paylaştım denenir işine yarayanın sorunu çözülmüş olur yaramazsa da başka çözümlere bakılır. Bu bilgisayarda da böyledir telefonda da . Bizimde bir problemimiz olduğunda sonuçta okuduğumuz her çözüm bizim sorunumuzu çözemeyebiliyor ancak başkalarının işine yaradığıyla ilgili yorumlarını görebiliyoruz.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Merhabalar

Çok rom değiştiririm,mutlaka root ve xposed kurarım. Sisteme müdehale ederim.

Bu güne kadar aldığım her cihaz root edilmiştir. Saat bile rootlu.

Ama hiç sertifikasız hatası almadım.

Çok şanslı hissediyorum şuan kendimi.

Tapatalk kullanılarak gönderildi. Made by Pegasus__

Oyla:

ororakaru

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bülent
Cihazım
lg
Konular
2
Cantara hocam dediğinizi uyguladım ,şu an sertifikalı oldu.benim cihazda sertifakalı değil di,mi 5s 4/128 kullanıyorum, eu beta 8.4.12.teşekkür ederim.foruma fazla yazmasam da iyi bir takipçiyim,forumda ki sizler ve diğer arkadaşların sayesinde bir çok konuda bilgi sahibi oluyorum.herkese iyi forumlar..saygılar

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt