Yardım Google Play Cihaz Sertifikalı değil

ugurmutlu46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur mmutlu
Cihazım
Xioami Mi5s
Konular
2
Durum Boyle Bu yüzden google Playden urun satin alamiyorum Cihaz risk altında diyir cozum varmıdır arkadaslar
Xiaomi Mi5s Global stable
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Bende de aynı sorun var. Ancak Fastboot olarak cihazım yani flashtool ile clean and lock yaptım bu sorun başka bir şey çözümü bu değil.
Üstte belirttiğim gibi fastboot rom kurduktan sonra sisteme müdahale eden bir şey yüklerseniz sertifika gene gider.

bende sıfırdan kurdum romu fakat düzelmedi bende de aynı ve çoğu uygulamayı kuramıyorum öge bulunamadı diyor çünkü.
MiFlash ile her şeyi sil seçeneğiyle fastboot romu kurup bir daha sisteme müdahele etmesseniz düzelmesi gerekiyor.

Oyla:

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Hocam güzel söylüyorsun da zaten global beta kullanıyorum rootsuz olarak tertemiz bir stock rom yani. Neyse Kararlı gelsin sıfırdan kurucaz artık.

Oyla:

gladyator

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi Mi5
Konular
0
Üstte belirttiğim gibi fastboot rom kurduktan sonra sisteme müdahale eden bir şey yüklerseniz sertifika gene gider.

MiFlash ile her şeyi sil seçeneğiyle fastboot romu kurup bir daha sisteme müdahele etmesseniz düzelmesi gerekiyor.

Cihazda root yok hocam bu yüzden hiç bir şeye müdahale etme imkanım yok. Sadece bl açık oda sadece açık.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam nokia 3310 da böyle olması doğal.cihaz ve rom bilgisi göremediğim için nokia 3310 diye düşündüm açıkçası.

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Cihazım rootlu, sisteme her türlü müdahele yapıyorum, ama Google play sertifikalı sorun yok...
Bende de root atınca gitmiyor ancak örneğin Mi 4 için 4 çekirdek çalıştırma dosyasını flashlayınca direk ilk yeniden başlatmada sertifikalı değil yazıyor.

Oyla:

gladyator

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi Mi5
Konular
0
Ben de var bende yok yazıp durmayalım artık bence bir çözümü varsa yazalım gerçekten can sıkıcı oluyor çünkü her türlü güncellemeyi geç almanın dışınca uygulama bulamaz oldum çıkmıyor çünkü ve google yavaş yavaş uygulamaları göstermemeye başlayacak artarak gidecek bu.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam konu açan arkadaşa ithafen yazmıştım :)ayrıca ben opera tarayıcı mobil sürümü kullanıyorum,o bilgiler görünmüyor bende :)

Oyla:

metinby07

Ayfon abi yaaa
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Premium
Konular
33
Hocam konu açan arkadaşa ithafen yazmıştım :)ayrıca ben opera tarayıcı mobil sürümü kullanıyorum,o bilgiler görünmüyor bende :)
Kusura bakmayın bende alışkanlık olmuş oraya bakmadan soruyorm yorum yazarken af görün. Görünüyor sanıyordum wasntme~~

Oyla:
Üst Alt