Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve Google hesabı çok kiritik, benim mailimin yasaklandığını düşünsenize. Tüm yedeklerim, oyun hesaplarım giderdi. Google niye böyle bişey yaptı anlamadım.
Ve Google hesabı çok kiritik, benim mailimin yasaklandığını düşünsenize. Tüm yedeklerim, oyun hesaplarım giderdi. Google niye böyle bişey yaptı anlamadım.
arkadaşlar bende root ile sınırsız yedekleme yapıyorum bununla ilgili Google'dan daha önce mesaj geldi, bende 2. bir Gmail hesabı açtım ve esas sınırsız yedeklemeyi o hesaba yaptım ve o hesaptan da asıl Google hesabıma yedeklenen fotoğrafları aile paylaşımı ile aktarmayı açtım yedeklenen her fotoğraf asıl Google hesabıma da otomatik geliyor asıl hesaptan yedekleme açık olmadığı için de risk kalmıyor.
Hesap abimin olduğu için bakmadım yedeklerine ama olacağını sanmıyorum. Zaten fotoğraftan çok dosya vardı fotoğrafları abim bilgisayarinda saklıyor benim fotoğraflarimi driveda saklıyordu. Olsa bile bence uyarı atıp o fotoğrafi silmeliydi direk tüm hesabı silmek saçma bence.
Hesap abimin olduğu için bakmadım yedeklerine ama olacağını sanmıyorum. Zaten fotoğraftan çok dosya vardı fotoğrafları abim bilgisayarinda saklıyor benim fotoğraflarimi driveda saklıyordu. Olsa bile bence uyarı atıp o fotoğrafi silmeliydi direk tüm hesabı silmek saçma bence.
Bende +18 fotoğraf vardı da biraz onları yedeklesem mi diye düşünüyordum o zaman yedeklemem ama bilgisayar veya telefonda durunca da gitme ihtimali var fotoğrafların.
Bende +18 fotoğraf vardı da biraz onları yedeklesem mi diye düşünüyordum o zaman yedeklemem ama bilgisayar veya telefonda durunca da gitme ihtimali var fotoğrafların.
Hocam format atarken önemli şeyleri buluta yüklüyor diğer şeyleri bizim diğer bilgisayara atıyor ordan geri alıyor işte. +18 fotoğraflar yüklemek sorun çıkartmaz aslında ama ne olur ne olmaz yedeklemeyin Google yanlış anlar basar ihlali
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Google Photos ReVanced v6.95.0.663027175
Özellikler:
- Sahte özellikler yaması
- Etkinleştirilecek Google Pixel'e özel özellikler. Pixel XL'e kadar olan özellikler sınırsız depolama özelliğini etkinleştirir.
- Farklı paket adı
- GmsCore gereklidir
Bilinen hata:
- Her uygulama kapanışından sonra hesap oturumu kapanıyor. Bu sorunu önlemek için uygulamayı arka planda kilitleyin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kullanmış olduğum bir tarife olduğundan deneme yapmadım.