- Adım
- #
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 22
Redmi Note 7 alır almaz ilk işim Swiftkey klavye yüklemek oldu
Mimojiyi kullanmıştım. Hoşuma gitmemişti. Alışkanlık işte.Denemeden karar vermeyin bence
Hocam şu uygulamayı yükleyindenedim hocam yine aynı sitem uygulaması olarak görüyor herhalde
Xperia klavyeyi çok beğendim görünüm olarak fakat swiftkeyde ana klavye ekranında sol altta rakam simgesine tıkladığımda rakamlar sağ tarafta bilgisayar klavyesindeki gibi görünüyor. Bu özellik sanırım yok. Bu olsaydı xperiayı deneyimlemek isterdim. Mimoji klavyede var fakat bana sıcak gelmedi açıkcası.Çoook uzun zamandır Xperia Keyboard kullanıyorum. Sony desteğini kesmiş olsa da son sürümü isteyebileceğim her özelliğe sahip. Tasarımı ve kaydırmayla yazarken kelime tahmini Gboard'a kıyasla çok daha başarılı. Sözlük ve kelime önerileri de çok daha gelişmiş. XDA Forumda aratıp kolayca bulabilirsiniz. Gboard, Swiftkey, TouchPal, Fleksy gibi bir çok klavyeyi denedim, Xperia Klavyeden vazgeçemedim. Özellikle Xperia Keyboard'daki ortadaki harf satırının kenarlara kadar dayanmış olması Gboard kullanırken en çok aradığım tasarım eksikliğiydi. Eğer Sony arkasında durup telefonlarında kullanmaya devam etseydi bu uygulamayı, bir sonraki telefonum Sony olurdu.
Denemek isteyenler için uygulama:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam şu uygulamayı yükleyin
Uygulamalar kısmına girip facemoji uygulamasını bulup kaldırınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam malesef o özellik yok. En büyük eksiği de bu işte Xperia klavyeninXperia klavyeyi çok beğendim görünüm olarak fakat swiftkeyde ana klavye ekranında sol altta rakam simgesine tıkladığımda rakamlar sağ tarafta bilgisayar klavyesindeki gibi görünüyor. Bu özellik sanırım yok. Bu olsaydı xperiayı deneyimlemek isterdim. Mimoji klavyede var fakat bana sıcak gelmedi açıkcası.
İlk defa bir klavyeyi yüklediğim ilk an güzelmiş diye beğenmiştimEvet hocam malesef o özellik yok. En büyük eksiği de bu işte Xperia klavyenin![]()
hocam yukledim kaldirilamadi diyor ise yaramadi ama teşekkür ederimHocam şu uygulamayı yükleyin
Uygulamalar kısmına girip facemoji uygulamasını bulup kaldırınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.