Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle uygulama ayarları kısımından, Tüm verileri ve depolama alanını temizle yapınız.
Uygulamayı tekrar başlattığınızda ekrana gelen tüm izinleri veriniz.
İzinler kısımından Depolama alanı izninide veriniz.
Öncelikle uygulama ayarları kısımından, Tüm verileri ve depolama alanını temizle yapınız.
Uygulamayı tekrar başlattığınızda ekrana gelen tüm izinleri veriniz.
İzinler kısımından Depolama alanı izninide veriniz.
Teşekkür ederim dediğinizi yaptım ama config yükledikten sonra siyah ekran geliyor. Ek olarak ekran görüntüsünü ekledim nasıl olduğunu. Mi 9T Android 11 Pixel Experience rom kullanıyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sürüm 6, Google Kamera 8.1.101'e dayanmaktadır. Desteklenen cihazlar:
OneplusNord, Oneplus8T, Oneplus8Pro, Oneplus7Pro, Oneplus7tPro, S20 Ultra, Poco x3, Redmi Note 7 Pro, Zenfone6
Mi9TPro, Mi 10 ultra, Mi Note 10 pro, Mi Note 10 lite, Mi 10, Redmi Note 9 Pro, Oppo Find x2 Pro, Realmex2pro
redfin Pixel5, bramble Pixel4a(5G), sunfish Pixel4a, coral Pixel4XL, flame Pixel4, bonito Pixel3aXL, sargo Pixel3a, crosshatch Pixel3XL, blueline Pixel3, taimen Pixel2XL, walleye Pixel2
OnePlus 8, Mi9, S10 Lite, S20 plus, ROG Phone 3, Zenfone 7 Pro, Poco M2 Pro/Redmi Note 9S, Mi9T/RedmiK20
Oneplus3/3T, Oneplus5/5T, Oneplus6/6T, Oneplus7/7T/7Pro 5G, Oppo Reno 10x, Mi9T/RedmiK20, Realme6, Realme 7 Pro, S10 plus, S20 FE, S8, A71, S A70, S9+,Razer, S21u,MI Mix3 , Mix2s, MI 11 Değişiklik Günlüğü:
Sonunda kararlı bir sürüm:
- Birçok yeni özellik
- Optimizasyonlar ve kodların daha iyi yönetimi.
- Düğme algılamalı AUX modu eklendi
- Her şey, Gelişmiş> Yardımcı, Akış yapılandırması, Ram yaması, Gürültü modeli, özel kitaplık, xml'de ayarlanabilir.
- Birkaç hata düzeltildi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum Sonrası Ayarlar:
- Google Kamera'yı açın.
- Ayarlar/ Advanced / XML Config / Select xml seçeneğine gidin ve indirdiğiniz XML'i seçin.
- Deklanşör düğmesinin çevresindeki siyah alana çift tıklayarak XML'i yükleyin.
Config İndirme Linkleri:
Cihazınıza uygun olan sürümü kullanabilirsiniz.
(Mi9/T/Pro)
Kaynak:
Teşekkür ederim dediğinizi yaptım ama config yükledikten sonra siyah ekran geliyor. Ek olarak ekran görüntüsünü ekledim nasıl olduğunu. Mi 9T Android 11 Pixel Experience rom kullanıyorum.
Pixel experience rom farklı bir vendor kullanıyor hocam. Bu yüzden aosp ve miui romlar arasında bazı kameralarda farklılıklar oluştu. Bugün farklı bir sürüm paylaşacağım. O sürüm bu konuda sorunsuz.