Onlar otadan verilmiş güncellemelerdir. İndirmek isteyenler ordan el ile indirebilirler
en son sürüm var sizde. gapps paketi yok ise buradan sisteminize uygun olanı indirip yükleyin.
mi cihazım olmadığı için yabancıyım o cihazların özel recoverylerine. Paylaşılanları denemen gerek. Hangisinden olumlu sonuç alırsan onu kullanmalısıngapps paketini yükleyemedim. sisteme uygun olanı indirdim custom recovery gerekiyormuş sanırım xiaomi.eu sitesinde mirecovery dosyası vardı onu indirip flasify ile flashladım ama gapps yüklenmedi ve tel sürekli recovery de başladı. bu gapps paketi için yardımcı olursanız çok sevinirim
mi cihazım olmadığı için yabancıyım o cihazların özel recoverylerine. Paylaşılanları denemen gerek. Hangisinden olumlu sonuç alırsan onu kullanmalısın
Hocam mirecoveryi bildiğim kadarıyla sadece ROM ve güncelleme atabilirsin. Gapps almaz twrp felan atmaniz lazimdaha önce xiaomi.eu sitesindeki romları yüklemek için o sitede yayınlanan mirecovery i yükleyip sorunsuz rom yüklemiştim ama yine aynı recoveryi yüklememe rağmen bu sefer olmadı malesef
Hocam mirecoveryi bildiğim kadarıyla sadece ROM ve güncelleme atabilirsin. Gapps almaz twrp felan atmaniz lazim
MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi