Yardım Google drive dosyaları nerede

betlisli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan kara
Cihazım
red mi 3s
Konular
24
Arkadaşlar telefondan 4 gb boyutunda bir dosya indirdim Google drive üzerinden ama pc ye tlfnu bağlayınca göremiyorum nerede olduğunu. Download klasöründe değil baktığım zaman tlfnun hafizasini 4 gb arttırmış dosya inmiş yani. Dosyaya nasıl ulaşabilirim yardım ederseniz sevinirin

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Arkadaşlar telefondan 4 gb boyutunda bir dosya indirdim Google drive üzerinden ama pc ye tlfnu bağlayınca göremiyorum nerede olduğunu. Download klasöründe değil baktığım zaman tlfnun hafizasini 4 gb arttırmış dosya inmiş yani. Dosyaya nasıl ulaşabilirim yardım ederseniz sevinirin
Hocam normal şartlarda "Download" klasörü içeresine iner ama dediğiniz gibi orada yok ise, tam inmemiş olabilir veya "Android/Data/com.ggogle.android.apps.docs" yolunu izleyin. Ya da ikinci seçenek alarak Dosyalar uygulamasını açın ve Depolama kısmına gelin. Sağ üste bulunan 3 noktaya tıklayın ve sırla kısmından tarihi seçin en son hareket gören dosya en üste olacaktır tekrar bir gözlemleyin.

Oyla:

Kadirli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi NOTE 5
Meslek
Bankacı
Konular
16
Konu başlığı lütfen acil yardım gibi kelimeler kullanmayın hocam kurallara aykırı

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Konu başlığı kurallara uygun olarak yeniden düzenlendi.

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Ottoman hocamın söylediklerine ilave olarak bilgisayardan telefonun dosya klasörüne girip sağ üst köşeden dosya ismini yazarak arayabilirsiniz

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Hocam normal şartlarda "Download" klasörü içeresine iner ama dediğiniz gibi orada yok ise, tam inmemiş olabilir veya "Android/Data/com.ggogle.android.apps.docs" yolunu izleyin. Ya da ikinci seçenek alarak Dosyalar uygulamasını açın ve Depolama kısmına gelin. Sağ üste bulunan 3 noktaya tıklayın ve sırla kısmından tarihi seçin en son hareket gören dosya en üste olacaktır tekrar bir gözlemleyin.
Hocam bahs ettiğiniz hiçbir yöntem çalışmıyor

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Sizdeki sorun nedir hocam?
Benzer soru hocam goole drive uygulamasında bulunan bir zip dosyasını indirdim üzerine tıklayınca otomatik indirdi ve açıldı o sırada zip dosyası oldugu için bu dosya açılamıyor dedi şuan telefonun heryerini arayıp taradım bulamadım

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Benzer soru hocam goole drive uygulamasında bulunan bir zip dosyasını indirdim üzerine tıklayınca otomatik indirdi ve açıldı o sırada zip dosyası oldugu için bu dosya açılamıyor dedi şuan telefonun heryerini arayıp taradım bulamadım
Hocam uygulama üzerinden indirmiş olduğunuz dosyayı yine uygulamanın içinden bulabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt