orayı yapmanıza gerek yok, bir tık daha iyi bilenler için sayılır orası."recovery dosyasını indirin, içindeki recovery.img imajını çıkartın ve fastboot boot recovery.img yazın, " bunu bulamadım yardımcı olur musunuz bir de magisk nasıl kurulur anlatılan bir yer var mı
nasıl çözdünüz? fastboot oem devices yazdığımda waiting for devices diyip kalıyor . telefonun ekranı da pil şarj simgesine dönüyor bir süre sonra...Şuan herşeyi tam çözdüm ancak google camerayı indirdiğimde sürekli durduruluyor
bende de ayni sorunlar car. nasil herseyi cozdun? aciklayabilir misin? fastboot oem unlock da kaldim ben. waiting devices kaliyor cmd komutunda. yardimci olabilir misin?Şuan herşeyi tam çözdüm ancak google camerayı indirdiğimde sürekli durduruluyor
Ya abiler ben fastboot devices yazıyorum veya fastboot oem unlock ilk aşamada takılı kalıyorum. Pc telefonu görmüyor. Driverlerı tekrar kurdum. Sürücü imzalamasını kapattım. Sonra tekrar driverlerı kurdum. Driverları güncelledim. 10dan fazla denedim. Pdanet+ indirdim usb tethering için gene birşey değişmedi. Nasıl düzelte bilirim acil lazım