- Adım
- Efe aydın
- Cihazım
- Xiaomi a2 lite
- Konular
- 0
telefon fastboot ekranında takılı kalıyor dediklerinizin aynısını yaptım ama olmuyor
fastboot oem unlock yazıp da fastboot reboot yazdıktan sonra mı fastbootta kalıyor?telefon fastboot ekranında takılı kalıyor dediklerinizin aynısını yaptım ama olmuyor
Keşke bununla ilgili de ayrıntılı bir rehber hazırlasanız hocam.Rehber'e twrp yükleme anlatımı eklenmiştir!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OTA'yı indir, magisk manager'den diğer slota indir de, ve magiskten yeniden başlat. olduğun slottaki magisk'i sil
Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açmış mıydınız?Ya abiler ben fastboot devices yazıyorum veya fastboot oem unlock ilk aşamada takılı kalıyorum. Pc telefonu görmüyor. Driverlerı tekrar kurdum. Sürücü imzalamasını kapattım. Sonra tekrar driverlerı kurdum. Driverları güncelledim. 10dan fazla denedim. Pdanet+ indirdim usb tethering için gene birşey değişmedi. Nasıl düzelte bilirim acil lazım
root hala duruyor mu? Ayrıca şey ayrı lütfenŞuan herşeyi tam çözdüm ancak google camerayı indirdiğimde sürekli durduruluyor
telefonu yeniden başlatınca root gitmesi, eğer root kalıcı değilse normaldir. Telefona patched_boot.img'i yükleyin, açıldıktan sonra komutları girinTelefona restart verince root gidiyor. Adb shell yazıyorum su komutu için bekliyorum bir şey çıkmıyor