Buse S. Ada
Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
- Adım
- Buse
- Cihazım
- RN 11 Pro
- Meslek
- Eticaret Yönetimi
- Konular
- 156
Yuzarsif41 ve M.Sami
Bir forum ortamında olduğunuzu ve bir ortamda varlığınızı sürdürebilmek için bir takım kuralların olduğunu unuttuğunuzu düşünüyorum.
Tartışmanızın ilerlemesi halinde taraflarınıza moderasyon yetkisi dahilinde uzaklaştırma vermek durumunda kalacağım. Tartışmanızı uzatmayınız.
Forum kurallarımız gereği:
Bir forum ortamında olduğunuzu ve bir ortamda varlığınızı sürdürebilmek için bir takım kuralların olduğunu unuttuğunuzu düşünüyorum.
Tartışmanızın ilerlemesi halinde taraflarınıza moderasyon yetkisi dahilinde uzaklaştırma vermek durumunda kalacağım. Tartışmanızı uzatmayınız.
Forum kurallarımız gereği:
- 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
- 2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.
- 2.5. Nezaket : Yeni üyelerimize, siz yeni bir üyeyken kendinize nasıl davranılmasını istediyseniz o şekilde davranınız. Bir başka üyeyle konuşurken, yol gösterirken, tavsiye verirken saygı ve nezaket kuralları çerçevesinde kalınması esastır.
Son düzenleme: