Global. EU rom 12.0.5 yok zaten şu anEu rom mu
Global. EU rom 12.0.5 yok zaten şu anEu rom mu
Arkadaşa kulak verin 0.3 de sıkıntısız kullanırken 0.5 yükselttim ardından şuan arama yaparken sürekli durduruldu hatası veriyor sakin bulaşmayın şimdilikMiui 12.0.5 sürümü ile çalışmıyor.
12.0.3 sorunsuzdu.
Son pakette bir şeyler değişmiş.
12.0.5 başlığına da yazmıştım 12.0.5 ve üstü sürümlerde sakın yüklemeyin. Geri dönüş dosyası da yok yeniden kurulum yapmak zorunda kalırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dosya adını düzenle kısmından jar ekini silin.
Sonu .zip olsun.
İlk mesajda 12.0.5 için uygun sürüm vardı, (kaldırılmış)Arkadaşa kulak verin 0.3 de sıkıntısız kullanırken 0.5 yükselttim ardından şuan arama yaparken sürekli durduruldu hatası veriyor sakin bulaşmayın şimdilik
Denediniz mi?İlk mesajda 12.0.5 için uygun sürüm var artık.
Denedim, çalışıyor. Sadece arama ekranında kilit ekranı duvar kağıdı üzerine bulanıklık veriyor, eskiden öyle değildi. Çalıştığı için sorun etmedim.Denediniz mi?
Kaldırdım onu, birinci sayfadan. Benim deneme şansım yok. Ben deodex rom kullanıyorum. O yüzden deneye bilmiyorum ve Çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum.
Sizde hangi rom, Mİ ya EU?Denedim, çalışıyor. Sadece arama ekranında kilit ekranı duvar kağıdı üzerine bulanıklık veriyor, eskiden öyle değildi. Çalıştığı için sorun etmedim.
Akşam endonezya romu atacağım 0.3 uğraşmamak için bunu yapmıştım ama işler daha kötü hale geldi sağlık olsunİlk mesajda 12.0.5 için uygun sürüm vardı, (kaldırılmış)
Sizde hangi rom, Mİ ya EU?