Dosya .jar olarak iniyor ve twrpden yükleme yapamıyorum. Nasıl yapacağım?Bl kilidinin açık ve TWRP olması gerekiyor.
Kurduktan sonra geri dönmek isteyen şimdiden twrp üzerinden "SYSTEM" Backup etsinler.
Endonezya romu kurmadan MİUİ çağrı ve SMS .
TWRP üzerinden kuruluyor.
1. Twrp-ya gidiyoruz
2. System Mount ediliyor
3. İnstal basarak kuruluyor
4. Ardından dalvik/art cache ve cache temizleniyor.
Zip outomatik olarak google dialeri ve sms siliyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dynamic partition (süper bölüm) bulunan telefonlara (Note 9 serisi gibi) TWRP ile sistem uygulaması yüklenemez. Fastboota düşer.Rehber - Mi9T Pro MIUI 11, 12/Android 10 Global Stabil (EU ve MI) için MIUI Arama ve Mesaj uygulaması
Yedekleme kısmından telefon ayarları ve engelli listesi yedekle diye bir seçenek olacak onu yapın yedekler MIUI klasörüne gider o klasörü yeni cihazınıza atıp geri yükleyin bakalım olacak mı hocam teşekkürler, bu yöntemin işe yarayacağını düşünüyorum ancak tam deneyecektim ki, ilginç bir...forum.miuiturkiye.net
Sistem yedeginizi alıp deneyebilirsiniz
Hangi miui sürümüDosya .jar olarak iniyor ve twrpden yükleme yapamıyorum. Nasıl yapacağım?
Miui 12.0.5 sürümü ile çalışmıyor.miui 12 arama da surekli durduruldu hatasi veriyor
Dosya adını düzenle kısmından jar ekini silin.Dosya .jar olarak iniyor ve twrpden yükleme yapamıyorum. Nasıl yapacağım?
yandex üzerinden indirdim rar.jar olarak indi, .jarı silip .rar yaptım oldu. Bu arada çalışıyorŞimdi denedim zip olarak indi.
Endonezya 12.0.3.0.QGGIDXM geldiğine göre Global versiyon için (12.0.5.0.QGGMIXM ) patch beklemeli mi, yoksa Endonezya sürüme geçelim mi?
Henüz yok, olan zaman hemen ekleriz .12.0.5.0.QGGMIXM için henüz yok mu ?