Yardım Google arama motoru

laedri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bünyamin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
İyi günler arkadaşlar. Mİ 5 telefonumda birkaç gündür şöyle bir sorunla sinir oluyorum ki: face açıyorum lap kapanıyor google arama sayfası karşımda,vats açıyorum kapanıyor google arama sayfası karşımda. Her şeyde aynı sorun ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı ramazanlar.

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
İyi günler arkadaşlar. Mİ 5 telefonumda birkaç gündür şöyle bir sorunla sinir oluyorum ki: face açıyorum lap kapanıyor google arama sayfası karşımda,vats açıyorum kapanıyor google arama sayfası karşımda. Her şeyde aynı sorun ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Hayırlı ramazanlar.

Durduruldu diye hata geliyor mu yoksa direk Google arama sayfası mı geliyor

Oyla:

laedri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bünyamin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilginiz için çokça teşekkürler ilk önce.durduruldu falan yazmıyor sadece herhangi bir uygulama açıyorum direkt uygulama kapanıyor arma motoruna geçiyor.anlayacağınız face de ya da vats da gezmek mesaj yazmak mümkün değil.ya da youtube da video izlemek istiyorum hemen lanet google arama sayfası.telefonu kapatıp açıyorum biraz öyle duruyor sonra devam google a.fabrika ayarlarına dönecem de sonuç olmazsa bşuna her şey gidecek diye de cesaret edemiyorum.hayırlı geceler.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
ilginiz için çokça teşekkürler ilk önce.durduruldu falan yazmıyor sadece herhangi bir uygulama açıyorum direkt uygulama kapanıyor arma motoruna geçiyor.anlayacağınız face de ya da vats da gezmek mesaj yazmak mümkün değil.ya da youtube da video izlemek istiyorum hemen lanet google arama sayfası.telefonu kapatıp açıyorum biraz öyle duruyor sonra devam google a.fabrika ayarlarına dönecem de sonuç olmazsa bşuna her şey gidecek diye de cesaret edemiyorum.hayırlı geceler.

Hocam fabrika ayarlarına geçin olmadı mı flash ile fastboot rom atarsınız sıfırdan tertemiz olur önce fabrika ayarlarına alın önce

Oyla:

laedri

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
bünyamin
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok teşekkürler arkadaşlar öyle ise korka korka fabrika ayarlarına dönüş yapmak mecburi oldu.hakkınız helal edin emeğiniz için.

Oyla:
Üst Alt