MIUI 11 Gökyüzü efekti yok telefonumda

berke1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedMi Note 8
Konular
5
İndirilmemiş olduğu için görünmüyor. Galeriye girdikten sonra en sağa geçip ANILAR olan kısımda üstte 3 seçenek var gökyüzü değişimi olana tıkladığınızda efekti indirecektir sonrasında efekt yerine gelir ve kullanabilirsiniz.
Özür dileyerek söylüyorum ancak bulamadım ekran görüntüsü olarak adım adım paylaşır mısınız?

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
İndirilmemiş olduğu için görünmüyor. Galeriye girdikten sonra en sağa geçip ANILAR olan kısımda üstte 3 seçenek var gökyüzü değişimi olana tıkladığınızda efekti indirecektir sonrasında efekt yerine gelir ve kullanabilirsiniz.
Arkadaşın telefonunda (redmi note 8) yoktur. Türlü türlü yollar söyleyip milleti sevindirmeyin boş yere. İlerleyen güncellemelerde gelecektir. Bu kadar basit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir fotoğraf çekin, çektikten sonra fotoğrafı açın ve düzenle butonuna dokunun. Daha sonra filtreler kısmında manzara portre yemek gibi seçeneklerin en sağında indirilmemiş/aktif olmayan gökyüzü seçeneğini göreceksiniz dokunduğunuzda internetiniz açık ise kullanıla bilir olacak. Kötü bı ihtimal telefonunuz desteklemiyor olabilir.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garip bir ihtimal, redmi note 8 de şu an o özellik olmamasına karşın sizin defaatle var var şöyle yap böyle yap demeniz. İlerleyen güncellemede gelecektir, donanımsal bir şey olmadığı için kötü bir ihtimal olarak gördüğünüz şey hiç olmayacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, telefonum note 8 Yeni MIUI 11 guncelledim ama gökyüzü efekti yok. Nedenini veya çözümünü bilen varmı?
Çözüm şu an için: beklemek. Yeterince açık mı forumdaş? Kendini üzmene gerek yok, yakında yeni güncellemeler ile o özelliği kullanabileceksin. Sen milletin her söylediğine aldırma. Yok telefonun desteklemiyor olabilir, yok sen bulamıyorsun o yeri, yok şuraya gir şöyle yap falan hikaye. Tek yapman gereken şey, beklemek. Bu kadar basit.

Üst Alt