- Adım
- RAŞİT
- Cihazım
- POCO X5 PRO 5 G
- Meslek
- emekli teknisyen
- Konular
- 5
ayarlar ek ayarlar bölgeNerden nasıl degistirili acaba?
ayarlar ek ayarlar bölgeNerden nasıl degistirili acaba?
En sağda gökyüzü kısmı var ve indirilmesiş durumda oradan indirip kullana bilirsinizayarlar ek ayarlar bölge
dediğiniz kısmı ben bulamadım detaylandırır mısınız ?En sağda gökyüzü kısmı var ve indirilmesiş durumda oradan indirip kullana bilirsiniz
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok maalesef redmi note 8 kullanıyorum.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.galeri efektler en sağda gökyüzü efekti
Cihaz redmi note 8 zatenYok maalesef redmi note 8 kullanıyorum.
İşte maalesef bende yok cihazı aynı olduğu için belirttim. Bana galeri ve rom sürümünüzü yollar mısınız ?Cihaz redmi note 8 zaten
Bir fotoğraf çekin, çektikten sonra fotoğrafı açın ve düzenle butonuna dokunun. Daha sonra filtreler kısmında manzara portre yemek gibi seçeneklerin en sağında indirilmemiş/aktif olmayan gökyüzü seçeneğini göreceksiniz dokunduğunuzda internetiniz açık ise kullanıla bilir olacak. Kötü bı ihtimal telefonunuz desteklemiyor olabilir.dediğiniz kısmı ben bulamadım detaylandırır mısınız ?
İndirilmemiş olduğu için görünmüyor. Galeriye girdikten sonra en sağa geçip ANILAR olan kısımda üstte 3 seçenek var gökyüzü değişimi olana tıkladığınızda efekti indirecektir sonrasında efekt yerine gelir ve kullanabilirsiniz.İşte maalesef bende yok cihazı aynı olduğu için belirttim. Bana galeri ve rom sürümünüzü yollar mısınız ?