Uygulama Go Klavye - T9

Kingser

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
0
Galiba millet burdaki konuyu anlamamış. bizim sorunumuz klavye yokluğu değil ki, play storeda yüzlerce var zaten. Sıkıntı touchpal klavyedeki t9 3x4 oluşu. Ve 3x4 kullanırken özelleştirmeleri kullanım kolaylığı dil zenginliği. Q klavye istemediğimiz kadar var zaten.

23127PN0CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bfi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bfi46
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Galiba millet burdaki konuyu anlamamış. bizim sorunumuz klavye yokluğu değil ki, play storeda yüzlerce var zaten. Sıkıntı touchpal klavyedeki t9 3x4 oluşu. Ve 3x4 kullanırken özelleştirmeleri kullanım kolaylığı dil zenginliği. Q klavye istemediğimiz kadar var zaten.

Aynen dediğiniz gibi. Başka forumlarda da hep yorum yapıyorlar başka klavyemi yok diye. T9 özelliği en iyi çalışan klavye touchpal. T9 kullanmayanlar bilmeden yorum yapıyorlar.

Kingser

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat
Cihazım
xiaomi 15 pro
Konular
0
Şu an tiny klavyeyi kullanıyorum daha yeni güncelleme gelmiş temayı kendimiz yapabiliyoruz. Touchpala en yakın bu şimdlik. Eksik yerleri fazla geliştiriciye yazıyorum ara ara hatta bizzat touchpalın aynısını yap bile dedim. Klavyeni sağ yada sol elimize göre boyutlandırabiliyoruz. Kelime kaydı biraz değişik t9 kapatıp yazıyoruz boşluk yapıp tekrar t9 yapınca kayıt ediyor. Idare ediyor tavsiye ederim. Ama tema gibi özellikleri premium almamız gerekiyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

veliahht

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NAZİF
Cihazım
Mİ_6
Meslek
İŞSİZ
Konular
3
Bakalım birkaç deneme yapacağım ¯\_(ツ)_/¯

Infinix X6871 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bluekinq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
X6 pro 5g
Konular
5
Şu an tiny klavyeyi kullanıyorum daha yeni güncelleme gelmiş temayı kendimiz yapabiliyoruz. Touchpala en yakın bu şimdlik. Eksik yerleri fazla geliştiriciye yazıyorum ara ara hatta bizzat touchpalın aynısını yap bile dedim. Klavyeni sağ yada sol elimize göre boyutlandırabiliyoruz. Kelime kaydı biraz değişik t9 kapatıp yazıyoruz boşluk yapıp tekrar t9 yapınca kayıt ediyor. Idare ediyor tavsiye ederim. Ama tema gibi özellikleri premium almamız gerekiyor

Bunda da akıllı öğrenme yok . Sık yazılan kelimeler başa gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sony klavyenin son çalışan versiyonu tavsiye ederim
Eyvallah işimi gördü

Üst Alt