Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genel olarak hepsini denedim tiny klavye tahminleri daha kullanışlı. Tamo klavye de aşırı özelleştirme var çok güzel ama t9 modunda türkçe çok kötü tahminleri hatta bazen ilk yazdığım karakterleri karışık yazıyor.
Arkadaşlar ben yapıyorum ama puanlama yapın eksikleri yazın hatta mail falan atın illa ki geri dönüş yaparlar. Swift klavye ve yandex klavyenin yorumunda belirttim t9 modu getirindiye geliştiricilere bildirildiğini falan Cvp olarak söylediler. Yani bakıyorum yorumlarına kimse bahsetmiyor çoğu klavyenin yorumlarında. Bir o kadar da t9 isteyen var ama sadece buralarda yazıyorlar.
2410DPN6CC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba bu metni sony klavye t9 ile yazıyorum bıraktığım linkteki tüm dil paketlerinin içinde bulunduğu sürümdür. Sorunsuz çalışmaktadır. Kurulumda güvenlik uyarısı verirse yine de yükle diyerek kuruluma devam edin.
Android 15 hevesle kurdum oldu da Ama sesli mesaj yaz özelliği yok aslında o da olsa bayağı iyiymiş Elbette hepimizin fanı olduğumuz touch pal gibi degil ama en yakın deneyim sunan oldu diyebilirim o kadar çok klavye kurdum ki. Ses tuşunu nasıl hareket edebiliriz Mesela şu an bu mesajı bile ben Google sesle yazdırma ile yazdırıyorum O da çok işe yarayan bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sony yi Android 15 hevesle kurdum oldu da Ama sesli mesaj yaz özelliği yok. aslında o da olsa bayağı iyiymiş. Elbette hepimizin fanı olduğumuz touch pal gibi degil ama en yakın deneyim sunan oldu diyebilirim o kadar çok klavye kurdum ki. Ses tuşunu nasıl halledebiliriz? Mesela şu an bu mesajı bile ben Google sesle yazdırma ile yazdırıyorum O da çok işe yarayan bir şey.