- Adım
- İlker
- Cihazım
- GM etab 5
- Konular
- 1
Öncelikle foruma az önce üye oldum. Forum kurallarından haberim yok kusura bakmayın.
Konuya geçelim. General Mobile etab 5 Tabletimin Android sürümü 4.4.3 felandı. Brawl Stars adlı bir oyun var ve telefonumdan rahatlıkla oynayabiliyorum fakat tabletimde oynayamıyorum. Rootlu cihazların oyuna girişi engellenmiş. İnternette biraz araştırma yaptım Magisk'i buldum, Android'in 5 sürümünü istiyordu Magisk Manager .
Yükleme işlemini anlatayım. Supersu ayarlarından uygulamayı kaldırdım. Yeniden başlattım cihazı.
Sorun burda başlıyor...
Magisk zipi TWRP ile flashladım fakat hata alıyorum. Hata:
Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler
Konuya geçelim. General Mobile etab 5 Tabletimin Android sürümü 4.4.3 felandı. Brawl Stars adlı bir oyun var ve telefonumdan rahatlıkla oynayabiliyorum fakat tabletimde oynayamıyorum. Rootlu cihazların oyuna girişi engellenmiş. İnternette biraz araştırma yaptım Magisk'i buldum, Android'in 5 sürümünü istiyordu Magisk Manager .
Yükleme işlemini anlatayım. Supersu ayarlarından uygulamayı kaldırdım. Yeniden başlattım cihazı.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
videodaki şekilde Android 5'i cihazıma yükledim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sayfadan Magisk zipi, Magisk Manager'ı ve Magisk Uninstaller'ı indirdim.Sorun burda başlıyor...
Magisk zipi TWRP ile flashladım fakat hata alıyorum. Hata:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler