Yardım Global versiyon mu çin versiyon mu ?

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
21
yani ürünü pttavm'den aldım ,yurt içi kayıtlı diye düşünerek.
ilk mesaj da sormam gerekti hocam kusura bakmayın fakat kutu da C cihazda G olması kafamızı karıştırdı daha tecrübeli bi kullanıcı konuyu görecektir yine bi tutarsızlık var bu durumda

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
7
ilk mesaj da sormam gerekti hocam kusura bakmayın fakat kutu da C cihazda G olması kafamızı karıştırdı daha tecrübeli bi kullanıcı konuyu görecektir yine bi tutarsızlık var bu durumda
Yardımsever bir kardeşimizin başka forumda yaptığı yorum

Maalesef öyle görünüyor hocam. Peki güncelleme gelse ve yapsak cihaz brick olur mu ya da IMEI uçar mı sizce.
Güncelleme gelmez hocam sahte yazılım olduğundan. Şuan zaten cihaz hyperos 3 güncellemesi aldı 1'i bırakın yani gelse çoktan gelirdi ki gelmez.

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
21
Yardımsever bir kardeşimizin başka forumda yaptığı yorum

Güncelleme gelmez hocam sahte yazılım olduğundan. Şuan zaten cihaz hyperos 3 güncellemesi aldı 1'i bırakın yani gelse çoktan gelirdi ki gelmez.
sahte yazılım dediği doğruysa ki öyle görünüyor hocam dediğim gibi o zaman hiçbir şekilde müdehale yapılmadan bu şekilde kullanılır

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
7
sahte yazılım dediği doğruysa ki öyle görünüyor hocam dediğim gibi o zaman hiçbir şekilde müdehale yapılmadan bu şekilde kullanılır
O zaman farbrika ayarları bile sıkıntılı hocam..Ne işe düştük bayram bayram

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Tüm MIUI ailesine selamlar; arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı tam olarak bulamadım kusura bakmayın lütfen.
Benim sorunum yakın zamanda Redmi not 13Pro 5G modelini aldım internet üzerinden.
Xiaomi orijinallik sorgulattığımda " global sürüm değildir " diyor.

Telefonun arka kapağında model kodu C olarak görünüyor ama ayarlarda G olarak görünüyor.

Bu model kodu yazılım ile değiştirilebilir mi ki? Çakma ürün mü aldım şimdi ben :/ lütfen acil cevap verin arkadaşlar, kardeşime hediye aldım bu şekilde versem kullansa sorun olur mu acaba?
Xiaomi hesabına ve telefonu bul vs başarılı giriş oluyor. Güncelleme vs alır mı acaba?
Merhaba. büyük ihtimalle satıcı yurt içi cihaz adı altında yurt dışı cihaz satmıştır telefondaki imeileri kutunun üstündeki imeiler ile karşılaştırın eğer uyuşmuyorsa iade süresi bitmeden hemen iade edin aksi taktirse böyle satıcılar belli bir satış yaptıktan sonra ortalıktan kayboluyorlar

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
7
Merhaba. büyük ihtimalle satıcı yurt içi cihaz adı altında yurt dışı cihaz satmıştır telefondaki imeileri kutunun üstündeki imeiler ile karşılaştırın eğer uyuşmuyorsa iade süresi bitmeden hemen iade edin aksi taktirse böyle satıcılar belli bir satış yaptıktan sonra ortalıktan kayboluyorlar
IMEI vs herşey uyuşuyor hocam. Benim canımı sıkan şey hem hiç güncelleme almayacak bir telefon hemde birgün fabrika ayarlarına geri dönmek istesem cihaz brick olur mu IMEI uçar mı. Neyse iade görünüyo galiba sağolun hepiniz de teşekkür ederim

Üst Alt