Yardım Global versiyon mu çin versiyon mu ?

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
7
Tüm MIUI ailesine selamlar; arkadaşlar öncelikle konuyu nereye açacağımı tam olarak bulamadım kusura bakmayın lütfen.
Benim sorunum yakın zamanda Redmi not 13Pro 5G modelini aldım internet üzerinden.
Xiaomi orijinallik sorgulattığımda " global sürüm değildir " diyor.

Telefonun arka kapağında model kodu C olarak görünüyor ama ayarlarda G olarak görünüyor.

Bu model kodu yazılım ile değiştirilebilir mi ki? Çakma ürün mü aldım şimdi ben :/ lütfen acil cevap verin arkadaşlar, kardeşime hediye aldım bu şekilde versem kullansa sorun olur mu acaba?
Xiaomi hesabına ve telefonu bul vs başarılı giriş oluyor. Güncelleme vs alır mı acaba?

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
öncelikle hayırlı olsun çakma ürün değil hocam fakat bootloader kilit işlemleri imei kayıt vs işlemleri ve Güncelleme alma durumları CE logolu yani global cihazlarda olumlu sonuç verir. Çin sürüm cihazlarda çok fazla problem yaşayan kullanıcı var forumda bi kaç arama yaparak fikir edinebilirsiniz.

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
7
öncelikle hayırlı olsun çakma ürün değil hocam fakat bootloader kilit işlemleri imei kayıt vs işlemleri ve Güncelleme alma durumları CE logolu yani global cihazlarda olumlu sonuç verir. Çin sürüm cihazlarda çok fazla problem yaşayan kullanıcı var forumda bi kaç arama yaparak fikir edinebilirsiniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Öyleyse bu ürün kesinlikle çin sürümü doğrumu anlamışım.kullanacak kişi düz kullanıcı sadece sosyal uygulamalar vs kullanıcak.
cihazı iade etmeme gerek var mı acaba

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Cevabınız için teşekkür ederim. Öyleyse bu ürün kesinlikle çin sürümü doğrumu anlamışım.kullanacak kişi düz kullanıcı sadece sosyal uygulamalar vs kullanıcak.
Hocam bize görüntü atarmisiniz cihazın yazılım kodu model kodu daha net yardımcı oluruz

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
düz kullanıcı şahsi fikrim daha riskli olur hocam bi güncelleme gelir yüklemek ister cihaz çökebilir çok örnekleri var önceki mesajda söylediğim gibi tamiri de başınızı ağırtabilir siz bi ekran görüntüsü atın cihaz hakkında kısmından kutu resmi de olur neyin ne olduğu netleşsin.

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
7
düz kullanıcı şahsi fikrim daha riskli olur hocam bi güncelleme gelir yüklemek ister cihaz çökebilir çok örnekleri var önceki mesajda söylediğim gibi tamiri de başınızı ağırtabilir siz bi ekran görüntüsü atın cihaz hakkında kısmından kutu resmi de olur neyin ne olduğu netleşsin.
Bu görüntüler yeterli midir

Ekli dosyalar

• 2.jpeg
    2.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 13
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 13

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
Bu görüntüler yeterli midir
güncelleme görünürse yüklemeniz sıkıntı olacaktır hocam şahsi fikrim en temizi iade edebiliyorsanız edin etmezseniz de hiç değişiklik yapmadan böylece kullanabilirsiniz herhangi bir değişiklikte imei silinme brick olma ihtimali yüksek cihaz malesef satıcı arkadaşlar gerektiği kadar dürüst davranmadığı için bu durumlara maruz kalıyor insanlar

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
7
güncelleme görünürse yüklemeniz sıkıntı olacaktır hocam şahsi fikrim en temizi iade edebiliyorsanız edin etmezseniz de hiç değişiklik yapmadan böylece kullanabilirsiniz herhangi bir değişiklikte imei silinme brick olma ihtimali yüksek cihaz malesef satıcı arkadaşlar gerektiği kadar dürüst davranmadığı için bu durumlara maruz kalıyor insanlar
hocam öyleyse kesin olarak cihaz Global versiyon değil . Model kodunda G yazması bi nebze içimi rahatlatmıştı halbuki :/ ürünü iade edeceğim kutu fatura tam takır herşey, çok teşekkür ediyorum sağolun

seco.can.can

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 Pro Max
Konular
20
hocam öyleyse kesin olarak cihaz Global versiyon değil . Model kodunda G yazması bi nebze içimi rahatlatmıştı halbuki :/ ürünü iade edeceğim kutu fatura tam takır herşey, çok teşekkür ediyorum sağolun
kod olarak global görünüyor fakat sormadığım için kusura bakmayın yurtiçi faturalı mı aldınız yoksa imei kayıtlı mı ondan dolayı yukarıdaki gibi yazdım

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
7
kod olarak global görünüyor fakat sormadığım için kusura bakmayın yurtiçi faturalı mı aldınız yoksa imei kayıtlı mı ondan dolayı yukarıdaki gibi yazdım
yani ürünü pttavm'den aldım ,yurt içi kayıtlı diye düşünerek.

Üst Alt