Rehber Global Romlu Cihazlarda xiaomi telefon ve kişiler uygulamasını açma

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
32
Şu andada mi aramalarla devam ediyorum, konusma birazda karsı telefonu ve hattıyla alakalı kaliteli bir ses görüşmesi icin. Suan Rus romu ile kullaniyorum uygulama kasasıda geldi. Hyperos 3 ü bekliyorum belki ozaman bir sıfırlama ihtiyac duyarsam yaparim.

blackops18

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
12
Hocam mesajları getirdim lakin arama bir türlü gelmiyor şu işi detaylı anlatırmısın arama uygulaması app manager programın göre benim telefon da var gözüküyor güncelle diyorum uygulama yüklenemedi diyor

Harun Asan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun Ilknur Asan
Konular
1
Ben mi telefon uygulamasını kullanmak icin basit bir yöntem buldum belki bilenler vardır. Once telefona play storeden shizuku uygulamasını yukleyip gelistirici seceneklerden kablosuz hata yetkisi verdim daha sonra yine play storeden canta uygulamasını yukledim canta uygulaması normalde sistem uygulamalarini silmeye yarıyor ancak yan tarafta bir sekme daha var o sekmede de yuklenip silinmiş uygulamaları yüklüyoruz bu kisma girdiğimde mi telefon uygulaması yüklenebilir olarak görünüyordu yukle dedim ve yüklendi suanda kullaniyorum. He cok bir artisini göremedim hatta spam aramalar konusunda google telefon uygulamasını tercih ederim. Bir süre mi telefon uygulamasını kullanıp tekrar google uygulamasina donmeyi düşünüyorum. Telefonum yd redmi note 14 pro 5g hyperos 3.0.6 yüklü.

Üst Alt