Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberGlobal Romlu Cihazlarda xiaomi telefon ve kişiler uygulamasını açma
Poco X7 global cihazımda bölgeyi Hong Kong yaptıktan sonra mi aramalar ve içinde konuşma kayıt özelliği geldi ancak mi sms uygulaması gelmedi. Yaklaşık 2 ay kadar bu şekilde kullandım. Telefonumda donma, veri bağlantısı ve wi-fi'de sık sık kopmalar şeklinde problemler ortaya çıktı. Bunun bölge ayarları ile herhangi bir bağlantısı varmıydı bilemiyorum.
Temmuz ayı içerisinde yeni güncellemelerin gelmesi ile birlikte rom güncellemesi yaparken kullanılan rom kandırma yöntemi ile telefonuma Rus romunu yükledim.
Güncelleme bitip telefon ilk açıldığında bellekten hiçbir şey silinmemişti tüm programlar ve dosyalar, telefon rehberi ve her şey tüm ayarlar ile birlikte yerinde duruyordu. Mevcut uygulamaları ek olarak mi aramalar ve sms uygulaması da geldi. Ancak ben sağlıklı kullanmak açısından telefonumu fabrika ayarlarını sıfırladım. Fabrika ayarları sonrası açılışta Rusya'ya ait birçok uygulama ile birlikte mi telefon arama ve sms uygulaması da kullanılabilir durumdaydı. Mi telefon aramada çağrı kayıt özelliği de aktif şekilde geldi.
Daha önceki rom sürümüm 2.0.7.0 global idi. Şimdi yüklediğimde ise 2.0.201.0 VOORUXM Romu kurulmuş oldu.
Global sürümde müzik player açıkken telefonun ekranını kilitlediğimde ve tekrar geri döndüğümde müzik player'da çok kısa sürede durma yaşıyordum. Müzik çok kısa bir süreliğine kapanıyordu ve kaldığı yerden devam ediyordu. Bu durumu hem mi'nin müzik uygulamasında hem de müzikolet adlı uygulamada denedim iki uygulamada da aynı problemi yaşadım. Foruma yazan bazı arkadaşlar telefon modeli aynı olmasa da aynı sorundan bahsetmişler, o yüzden bahsetmek istedim.
Rus romunu yükledikten sonra kasma donma internet kesintisi problemleri şu an için yok. Müzik player arka planda çalarken ekranı defalarca kapatıp açmama rağmen herhangi bir müzik kesintisi, takılma ile karşılaşmadım.
NFC özelliği ve eşim aktif olarak kullanılabilir durumda.
Mevcut global romandan başka romlara geçmek isteyen arkadaşlar için sorumluluk kendilerinde olmak şartı ile aşağıya linkini bırakıyorum, ben de burayı takip ederek yaptım, bu işlerden çok anlamama rağmen tek seferde yapabildim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Herkese saygılar...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom kandırma ile ilgili aşağıdaki başlığı yazdığınızda videosu çıkmaktadır. 16 dakikalık video.
Xioami Hyperos 2 Güncelleme ve Sürümler Arası Geçiş - Manuel Yöntem -Bilgisayarsız