Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberGlobal Romlu Cihazlarda xiaomi telefon ve kişiler uygulamasını açma
Selam. Telefonum poco X7. HyperOS 2.0.5.0 VOOMIXM sürümü mevcut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet ilk kurulumu ve sonraki tüm format işlemlerini sim kart takılı yaptım. Google hesabı girişi de yaptım. Sorun olmadı. Ancak ben ilk kez HyperOS kullanıyorum. Daha önceki telefonumda telefon rehberi olarak telefon hafızasını kullanıyordum ve Gmail yedeklemesi de açıktı. Bu sürümde aynı anda hem telefon hafızasını hem de Gmail hesabınının rehber senkronizasyonunu açınca telefon hafızasında bulunan rehberi siliyor. Sadece Gmaile yedeklemeyi kabul ediyor. Yani ya senkronizasyonunu kapatıp telefon hafızasının rehberini kullanacaksınız ya da senkronizasyonu açıp Gmail hesabı altındaki rehberi kullanacaksınız.
Diğer kullanıcılarda nasıl bilemiyorum ama bende böyle oluyor. Bu durumun HyperOS yazılımından kaynaklandığını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon görüşme özelliği de aktif olarak kullanılıyor herhangi bir problem yok
Bende işe yaramadı maalesef. Telefonu sıfırladım. Açılışta dili Türkçe bölgeyi hong kong yaptım. Sim kart takılı değil, wifi bağlantısı yapmadım. Ama maalesef arama uygulaması gelmedi. Global Rom'da normal kullanımda Xiaomi Mesajlar uygulamam vardı oda gelmedi.
Telefon Poco X5 Pro 5G Global Rom HyperOS 2.0.3.0
ilk mesajdaki app manager uygulaması ile yapmaya çalıştım. TCP ayarlarını da yaptım ama maalesef yine olmadı. Denemek isteyenlere bilgi olsun.
Bende işe yaramadı maalesef. Telefonu sıfırladım. Açılışta dili Türkçe bölgeyi hong kong yaptım. Sim kart takılı değil, wifi bağlantısı yapmadım. Ama maalesef arama uygulaması gelmedi. Global Rom'da normal kullanımda Xiaomi Mesajlar uygulamam vardı oda gelmedi.
Telefon Poco X5 Pro 5G Global Rom HyperOS 2.0.3.0
ilk mesajdaki app manager uygulaması ile yapmaya çalıştım. TCP ayarlarını da yaptım ama maalesef yine olmadı. Denemek isteyenlere bilgi olsun.
Evet burada bu işlemi yapan kullanıcı yorumlarından da anşalıldıki bu işlem tüm telefonlarda işe yaramıyor. Hep birlikte bu probleme bir çözüm aradık ama gördüğümüz kadarıyla bölgeyi Hong Kong yapmak sınırlı bir çözüm sunabildi. Bu yöntemi deneyecek arkadaşlar bunu dikkate alsınlar.