Rehber Global Romlu Cihazlarda xiaomi telefon ve kişiler uygulamasını açma

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
212
Selam. Telefonum poco X7. HyperOS 2.0.5.0 VOOMIXM sürümü mevcut
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ilk kurulumu ve sonraki tüm format işlemlerini sim kart takılı yaptım. Google hesabı girişi de yaptım. Sorun olmadı. Ancak ben ilk kez HyperOS kullanıyorum. Daha önceki telefonumda telefon rehberi olarak telefon hafızasını kullanıyordum ve Gmail yedeklemesi de açıktı. Bu sürümde aynı anda hem telefon hafızasını hem de Gmail hesabınının rehber senkronizasyonunu açınca telefon hafızasında bulunan rehberi siliyor. Sadece Gmaile yedeklemeyi kabul ediyor. Yani ya senkronizasyonunu kapatıp telefon hafızasının rehberini kullanacaksınız ya da senkronizasyonu açıp Gmail hesabı altındaki rehberi kullanacaksınız.
Diğer kullanıcılarda nasıl bilemiyorum ama bende böyle oluyor. Bu durumun HyperOS yazılımından kaynaklandığını düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefon görüşme özelliği de aktif olarak kullanılıyor herhangi bir problem yok
Çok teşekkürler bilgiler için.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
212
Bende işe yaramadı maalesef. Telefonu sıfırladım. Açılışta dili Türkçe bölgeyi hong kong yaptım. Sim kart takılı değil, wifi bağlantısı yapmadım. Ama maalesef arama uygulaması gelmedi. Global Rom'da normal kullanımda Xiaomi Mesajlar uygulamam vardı oda gelmedi.
Telefon Poco X5 Pro 5G Global Rom HyperOS 2.0.3.0
ilk mesajdaki app manager uygulaması ile yapmaya çalıştım. TCP ayarlarını da yaptım ama maalesef yine olmadı. Denemek isteyenlere bilgi olsun.

metalika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilk adım
Cihazım
Poco X7
Konular
0
Bende işe yaramadı maalesef. Telefonu sıfırladım. Açılışta dili Türkçe bölgeyi hong kong yaptım. Sim kart takılı değil, wifi bağlantısı yapmadım. Ama maalesef arama uygulaması gelmedi. Global Rom'da normal kullanımda Xiaomi Mesajlar uygulamam vardı oda gelmedi.
Telefon Poco X5 Pro 5G Global Rom HyperOS 2.0.3.0
ilk mesajdaki app manager uygulaması ile yapmaya çalıştım. TCP ayarlarını da yaptım ama maalesef yine olmadı. Denemek isteyenlere bilgi olsun.
Evet burada bu işlemi yapan kullanıcı yorumlarından da anşalıldıki bu işlem tüm telefonlarda işe yaramıyor. Hep birlikte bu probleme bir çözüm aradık ama gördüğümüz kadarıyla bölgeyi Hong Kong yapmak sınırlı bir çözüm sunabildi. Bu yöntemi deneyecek arkadaşlar bunu dikkate alsınlar.

GÖKHAN SOYLU

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
GÖKHAN SOYLU
Cihazım
Mi 10T
Konular
4
Ben Mi 14T de SP Flash Tool ile rom atarak çözdüm. Bootloader kilidi açmadan. Ücretli destek alarak. SP Fash Tool sadece mtk işlemciler için geçerli

tremmm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
mi 8 lite
Konular
0
Ben Mi 14T de SP Flash Tool ile rom atarak çözdüm. Bootloader kilidi açmadan. Ücretli destek alarak. SP Fash Tool sadece mtk işlemciler için geçerli
selamlar bende de mi 14t mevcut SP flash tool ile bootloder açmadan uzaktan bağlantı ile mi yapıldı ücret ne kadar ödediniz..

Manyak3131

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
13
Valla rus romunu kullanıyorum, kafam rahat. Güncellemeler 2-3 hafta sonra geliyor o kadar

Üst Alt