Rehber Global Romlu Cihazlarda xiaomi telefon ve kişiler uygulamasını açma

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
26
Evet sıfırladım
Mi Mesajlar ve Uygulama kasası gelmedi
Kiçiler ve Çevirici tamam

Berra Şevval Korkut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Berra Şevval
Cihazım
Rn10 pro
Konular
26
EyvAllah, böyle işe yarayan seylerin ısrarla paylasılması iyi olur
Mesajlar yerine Textra yükledim.

metalika

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilk adım
Cihazım
Poco X7
Konular
0
Arkadaşlar bunlara gerek yok ben Mi 15 ve Redmi not 14 pro global de denedim Xiaomi nın arama uygulaması geliyor ve kayıt yapıyor
Telafonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeni kurulunda dili Türkçe bölgeyi Hong Kong seçmeniz gerekiyor
Bu şekilde yaptım mi arama geldi. Mi mesajlar gelmedi. Takvimde de Hong Kong a ve Türkiye ye ait önemli günler birlikte listeleniyor. Rehber uygulaması telefon hafızası seçince rehberi yaklaşık 2 dakika sonra siliyor. Rebher olarak google adresinizi tanımlarsanız sıkıntı olmuyor.

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
Bu şekilde yaptım mi arama geldi. Mi mesajlar gelmedi. Takvimde de Hong Kong a ve Türkiye ye ait önemli günler birlikte listeleniyor. Rehber uygulaması telefon hafızası seçince rehberi yaklaşık 2 dakika sonra siliyor. Rebher olarak google adresinizi tanımlarsanız sıkıntı olmuyor.
Takvim ayarlarından Küresel tatiller bölümünden tatiller bölümünden Hong Kong u sil Türkiye yi seç düzelecektir

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
212
Bu gerçekten işe yarıyormu?
Pek umudum yok. Global kullanmaya alıştım ama ilgimi çekti. Tam düzgün bir anlatım da göremedim. Yroumlarda da herkes farklı bir sorun yaşamış yada farklı çözmüş. Son durum nedir. Anlamlı ve açıklayıcı bir şekilde anlatabilecek varmı?

Merkez

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
10
Bu gerçekten işe yarıyormu?
Pek umudum yok. Global kullanmaya alıştım ama ilgimi çekti. Tam düzgün bir anlatım da göremedim. Yroumlarda da herkes farklı bir sorun yaşamış yada farklı çözmüş. Son durum nedir. Anlamlı ve açıklayıcı bir şekilde anlatabilecek varmı?
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurulum aşamasında dil Türkçe seçip bölgeyi de Hong Kong seçin Xiaomi arama uygulaması otomatik olarak geliyor hem kullanışlı hem görüşme kaydı yapıyor

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
212
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp yeniden kurulum aşamasında dil Türkçe seçip bölgeyi de Hong Kong seçin Xiaomi arama uygulaması otomatik olarak geliyor hem kullanışlı hem görüşme kaydı yapıyor
Teşekkürler. Çok yakın zamanda telefonun garantisi bitiyor zaten. Bende BL açıp endonezya kurmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Üst Alt