- Adım
- Feyyaz
- Cihazım
- RN 13 pro 5g
- Konular
- 6
evetRoot ile çözdünüz doğrumudur
evetRoot ile çözdünüz doğrumudur
Telefon ve kişiler uygulaması, son stabil sürümüHangi sürümü indirdiniz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha doğrusu hangisi inmedi app manager uygulaması mı yoksa telefon ve kişiler uygulamasımı
Olur nasıl isterseniz, deniyorum şuanda ama böyle bir hata alıyorum, hyperOS 2 cihazda denediniz mi acabaSize videolu anlatabilir miyim bu platformda yeniyimde burada
Çözdüm hocam sorunu, bilgisayar ile app managerin sitesinde adb over tcp rehberini yapın Sonra uygulamadan yukleyin yükleniyor;Bende işe yaramıyor !Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Root ile mi yaptınız bunu hocam ? Nasıl yapıldığını paylaşabilirmisiniz ?
Yok root ile alakası yok hatta bilgisayar bile kullanmadım acaba gerekli izinleri vermemiş olabilir misinizBende işe yaramıyor !Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Root ile mi yaptınız bunu hocam ? Nasıl yapıldığını paylaşabilirmisiniz ?
Çözdüm hocam sorunu, bilgisayar ile app managerin sitesinde adb over tcp rehberini yapın Sonra uygulamadan yukleyin yükleniyor;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sizin yazdığınızı yapıyorum ama çıkmadıBen 3 farklı telefon ile denedim hepsinde oldu bence bir yerde yanlış yapıyorsunuz
Mesajlar uygulamasını ben getiremedim biraz yardımcı olur musunuz acaba nasıl indirebilirim ben
peki bu miui arama ve mesaj uygulamalarını güncelleyebiliyor muyuz?Global Romlu Cihazlarda mi telefon ve kişiler uygulamasını açma hemde rootsuz bir şekilde. Bunun için app manager uygulamasını indiriyoruz. Ondan sonra uygulamaya giriş yapıp gerekli izinleri veriyoruz. İzinleri verdikten sonra filtreleme butonuna tıklıyoruz. Sonra kurulu olmayan uygulamalar seçeneğini seçip bekliyoruz. Karşımıza telefon ve kişiler uygulaması çıkıyor oradan gerekli izinleri verip uygulamayı indiriyoruz. Bu kadar.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuradan dediğim uygulamayı indirebilirsiniz