- Adım
- Erkan
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 6
Adam haklı, forum gerçekten de öldü sayılır ama sizin açıklamanız da çok yerinde. Belki biliyorsunuzdur , ben yönetimden ayrıldım ve emekli oldum, arasıra foruma girip, bakınıyorum, ilgimi çeken bir başlık veya tanıdık birinin bir mesajı varmı diye, sizi görünce, keyfim yerine geliyor ve hemen okuyorum sizi sevgili Erkan, Eskişehir e kucak dolusu sevgiler
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Güzel yorumlarınız için teşekkürler hocam. Benden de İstanbul/Büyükçekmece'ye selamlar
Yine alıntı yapmamışsınız. Skorpi hocamın alıntısı olmasa konuya tekrar girip acaba mesaj yazılmış diye bakmak aklımın ucundan geçmezdiTavsiyeniz için teşekkür ederim. Buna dikkat edeceğim. Ama popüler telefon kullanmadığınızda bu sorun oluyor. Misal bir önceki telefonum 13 t pro idi. Alıntı yapmana gerek kalmadan zaten cevabını alıyordun. Saygılarımla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi sürüm için dediniz. Güncel sürümü kurma niyetim var
Ama 13 Pro konusunda haklısınız. İlk çıktığı dönemde resmi satılanları çok abuk fiyatlara satılıyordu. Almak akıl işi değildi. Kaçaklarda ise direnç işlemi çift katmanlı olduğu için çok sorunluydu ve kaçakları da satılmadığı için kimse getirmedi. Sonradan bu sorunlar düzeldi ama o zaman da eskimiş bir cihaz olarak kaldı. Aynı zamanda da karşısında düz 13 gibi mükemmele yakın bir cihaz daha ucuz fiyata satılmıştı -ve hala satılıyor- Aslında kötü cihaz değil 13 Pro ama durum bu şekilde olunca alan da kullanan da bulmak zor. Kimse alınmasın ama özellikle telefondan iyi anlayan bir kullanıcısını bulmak zor bu nedenle cihaz özelindeki basit sorunları bile çözümsüz kalabiliyor. Yani bu durumu ve çözümsüzlüğü foruma değil de cihaza bağlamak bence daha mantıklı.