Soru global rom mu EU rom mu 13 pro

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
merhaba, xiaomi 13 pro da şuan için global rom kullanıyorum, bl kilidi açık o yüzden eu romunu kursam mi diye düşünüyorum , geçmeye değer mi

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Eğer memnunsanız macera aramaya lüzum yok düşüncesindeyim. Eskiden eu romun bir albenisi vardı ama artık global rom ile arasında fark yok gibi. Eu romun tek cazibesi arama kaydetme özelliğinin olması.
Aynı cihazı global rom yüklü kullanıyorum ve yıllarca Eu rom güzellemesi yapmış biri olarak tekrar geçmeyi düşünmeyecek kadar da memnunum.
Yine de tercih sizin.

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Koçara hocamın dediği herşeye bire bir katılıyorum. Eu rom artık eskisi gibi avantajlı ve güncel değil. Global rom daha stabil ve güncel tutuluyor. Birde eu rom çin romundan çevrilme olduğu için telefondan telefona değişsede bazen çin karakterler oluyor yada temalar uygulaması çince oluyor.

spawn1321

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 10 ULTRA
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer memnunsanız macera aramaya lüzum yok düşüncesindeyim. Eskiden eu romun bir albenisi vardı ama artık global rom ile arasında fark yok gibi. Eu romun tek cazibesi arama kaydetme özelliğinin olması.
Aynı cihazı global rom yüklü kullanıyorum ve yıllarca Eu rom güzellemesi yapmış biri olarak tekrar geçmeyi düşünmeyecek kadar da memnunum.
Yine de tercih sizin.
ilginiz için teşekkür ederim , k60 pro da eu rom kullanıyorum malum global rom olmadığı için. 13 prodaki global roma göre aman aman bir fark yok. dediğiniz gibi sadece kendi arama uygulaması var ve kayıt imkanı var. belki biraz da pil performansı yönünden artısi var diye düşünüyorum. ve eu rom biraz daha az ram kullanıyor gibi geldi bana.

weepanimuwatcher

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zort
Cihazım
Xiaomi 14T TR
Konular
42
ilginiz için teşekkür ederim , k60 pro da eu rom kullanıyorum malum global rom olmadığı için. 13 prodaki global roma göre aman aman bir fark yok. dediğiniz gibi sadece kendi arama uygulaması var ve kayıt imkanı var. belki biraz da pil performansı yönünden artısi var diye düşünüyorum. ve eu rom biraz daha az ram kullanıyor gibi geldi bana.
eunun pil performansi daha kotu globale gore

Üst Alt