Yardım Global Olmayan Redmi 5 Plus

noyan_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tugrul murat
Cihazım
mi a2 lite
Konular
2
Arkadaşlar HEPSİBURADA.COM üzerinden Xiaomi Redmi 5 Plus telefon satın aldım.Fatura kargodan önce ulaştı.

Bu siteden İMEİ sorgusu yaptığımda ürün global ürün olarak gözükmüyor.Sizce ne yapmalıyım.Telefon daha elime geçmedi.Band 20 desteklemiyor sanırım sorun çıkartır mı bana?
Daha önce hiç xiaomi telefon kullanmadım lütfen yol gösterin.

Ekli dosyalar

• aass.PNG
    aass.PNG
    90,5 KB · Görüntüleme: 73

noyan_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tugrul murat
Cihazım
mi a2 lite
Konular
2
kardeşim aynı konuda bende mağdur oldum 2 aydır uğraşıyorum hala çözemedim cihaz gelir gelmez iade et paranı al yoksa sende benim gibi mağdur olursun xiaomi nin hangi cihazını alırsan al kutunun yanında global versiyon yazacak ve içeriği global olacak
hocam fotoğraftaki cihaz size mi ait nereden satın aldınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KVK garantili ve Global versiyon (800 mhz band destekli, sayfasında global olduğu belirtilen) alışveriş platformumuzda mevcut hocam.

KVK Garantili Xiaomi Redmi 5 Plus (64/4)

gün
KVK garantili ve Global versiyon (800 mhz band destekli, sayfasında global olduğu belirtilen) alışveriş platformumuzda mevcut hocam.

KVK Garantili Xiaomi Redmi 5 Plus (64/4)
hocam sadece gold renk seceneğimi mevcut?

Son düzenleme:
Oyla:

mustafaabalı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
1
arkadaşa ait hepsiburda.com dan almıs ben N11 den aldım redmi 5 plus kırmızı kutu geldı yani senin aldığından global olarak aldım ama global çıkmadı bende senın gibi mağdur oldum o yüzden beni dinlersen kutuyu açmadan iade et ve global versiyonu al

Oyla:

noyan_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tugrul murat
Cihazım
mi a2 lite
Konular
2
arkadaşa ait hepsiburda.com dan almıs ben N11 den aldım redmi 5 plus kırmızı kutu geldı yani senin aldığından global olarak aldım ama global çıkmadı bende senın gibi mağdur oldum o yüzden beni dinlersen kutuyu açmadan iade et ve global versiyonu al
anladım hocam tavsiyenizi uygulayacağım.sizdeki sıkıntı 4g problemi miydi ?

Oyla:

mustafaabalı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
1
hayır ben cihazı global rom diye aldım global çıkmadı kutuyu açtım cihaz geldiğinde miu 9 yüklüydü miu10 otomatik güncellemedi global olmayan versiyonların bi sorunuda sistem güncellemesi gelmiyor cihaza bl kilidini açıp kendin yüklemen lazım yada yükletmen lazım bl kilidi açık oluncada güvenlik zafiyeti ortaya çıkıyormus yani birisi hacklese bl kilidi açık olduğu için hackleyebilir yani 2 ay doldu cihazı aldım kutuyu açıp wifiye baglandığı için 14 gün içinde iade hakkımı kullanamadım ritzy teknik servise gönder fake rom olduğunu belgelet para iadesi yapalım dediler 27 gündür cihazım serviste xiaomi önlem aldığı için gb rom mu yukleyememişler italatcıdan bilgi bekleniyor diyor daha yarın 20 iş günü doluyor hala adamların umurlarında değil raporda vermediler ithalatcıya sormamız lazım dıye 2 aydır telefonsuzum mağdur oldum sikayet etmediğim yer kalmadı ama sonuc alamadım ben bunları yasadım sen yasama diye anlatıyorum

Oyla:

artos

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kemal
Cihazım
Lg g4
Konular
0
Arkadaşlar bende Hepsiburadada aldım,kutunun üzerinde global versiyon yazmıyor,miui sitesindeki sorgulamada global değildır diyor,garanti ritzy diye geçiyor,telefonu ilk açılışta unlock yazıyor ve 9 küsür versiyonla geldi,android 7 küsür vardı wifiy bağladım hemen güncelemeler gördü bende yükle dedim ve miui versiyonu 10 a android sürümüde 8.1 yükselti yani güncelemeleri alıyor,türk telekom hatını kulanıyorum internet bağlantısıda h+ dır ve bayağı hızlı 4.5 g hiç yazmadı,belkide bulunduğum konumdanmıdır bilmiyorum.Bir haftadır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.Sormak istediğim ilerde bu telefon bana sıkıntı yaratırmı,cevaplar için teşekkürler.

Oyla:

mura

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MuRa
Cihazım
galaxy s7
Konular
5
Arkadaşlar bende Hepsiburadada aldım,kutunun üzerinde global versiyon yazmıyor,miui sitesindeki sorgulamada global değildır diyor,garanti ritzy diye geçiyor,telefonu ilk açılışta unlock yazıyor ve 9 küsür versiyonla geldi,android 7 küsür vardı wifiy bağladım hemen güncelemeler gördü bende yükle dedim ve miui versiyonu 10 a android sürümüde 8.1 yükselti yani güncelemeleri alıyor,türk telekom hatını kulanıyorum internet bağlantısıda h+ dır ve bayağı hızlı 4.5 g hiç yazmadı,belkide bulunduğum konumdanmıdır bilmiyorum.Bir haftadır kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım.Sormak istediğim ilerde bu telefon bana sıkıntı yaratırmı,cevaplar için teşekkürler.
çıkarmaz

Oyla:

mustafaabalı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
red mi 5 plus
Konular
1
telefon hakkındadan sürümün orayı ekran alıntısı yapıp atarmısın?

Oyla:
Üst Alt