- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Zyxel modem için bu şekilde ayarladım umuyorum doğrudur
Adguard DNS'de sorun yok hocam, şu an kullanıyorum hâlâ. Bölgesel bir sorununuz olabilir veya kullandığınız başka bir uygulama sorun çıkarıyor olabilir.işte ben tamda bu durumdayım...5 aydır özel dns yaparak tüm reklamlardan kurtuldum derken 2 gündür internet bağlanma sorunu yaşıyorum..ya Vodafone yada bu adguard kaynaklı bir sorun.
Merhaba,Son güncellemeden sonra hidden setting for miu İnternet erişimi getiriyor alteretif yada çözüm varmi bazı siteleri açmıyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
+1Vodafone da etkinleştirince ağ erişimi bir süre sonra kesiliyor. Bir çözümü varmı acaba.
Ya ben şimdi ayarlarda buldum bunu (YT'de) gördüm girdim ama bu şarj yer mi?Bilindiği üzere MIUI arayüzünde stok romlarda Private DNS özelliği kullanılamıyor fakat basit bir çözümü var. Bu şekilde DNS değişikliği yaparak hem mobil ağ hem de wifi üzerinde tekrar tekrar ayarlama gerekmeden bağlanılan her ağda kendi belirlediğimiz DNS sunucusunu kullanabiliyoruz ayrıca AdGuard DNS kullanarak reklamlardan da kurtulabiliyoruz.
Not: Sadece Android 9 ve üzeri cihazlarda çalışır.
Öncelikle Play Store üzerinden, gizli menülere erişimimizi sağlayacak uygulamayı indiriyoruz(eğer isterseniz tüm işlemlerden sonra uygulamayı kaldırabilirsiniz)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. Uygulamayı açıp ayarlar kısmına geliyoruz
2. com.android.settings.Settings$NetworkDashboardActivity alt menüsünü bulup tıklıyoruz
3. Try diyerek devam ediyoruz
4. Özel DNS kısmına giriyoruz
5. Ben reklamları engellemek için AdGuard DNS kullanıyorum siz de kullanmak isterseniz benim gibi "dns.adguard.com" adresini girerek onaylayın
Artık istediğiniz tarayıcıda reklamsız web deneyimi ve uygulamaların keyfini çıkarabilirsiniz
DÜZENLEME
Yukarıdaki method ile uğraşmak istemeyenler aşağıdaki bağlantıdan Hidden Settings uygulamasını indirip Özel DNS ayarlarına kolayca erişebilirler.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
UYARI : Redmi Note 8 Pro kullanıcıları işlemlerden önce wifi'yı kapatsın yoksa Özel Dns bölümü açılmaz.
Yanlışlıkla görmeyip 2 tane yazmışım kusura bakmayın.Ya ben şimdi ayarlarda buldum bunu (YT'de) gördüm girdim ama bu şarj yer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya ben şimdi ayarlarda buldum bunu YT'de gördüm girdim ama bu şarj yer mi acaba?
Bunu bende anlamış değilim. Konu 2 sene önce açılmış bu menü telefonda yokmuydu ki uygulama ile erişiliyordu? Bende ayarlardan direkt olarak ekeyip keyfime bakıyorumAyarlara DNS yazın çıkan menüde özel DNS diyin buradaki dns.adguard.com u yapıştırın okeyleyin tamamdir programa gerek yok direk engelleniyor