Yardım Gitti Gidiyor

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
50
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
GLOBAL
Telefon Modeli
Mİ 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Gitti Gidiyor sitesinden office programı etkinleştirme kodu sipariş verdim. Sipariş 15 dkda teslim yazıyordu satıcı 2 saatte kodu iletmedi. satıcıya mesaj attım ''acil işim var lütfen kodu gönderin '' diye. Satıcı siparişi iptal edip sürekli beni arıyor cep telefonu numaramdan küfürler yağdırıyor. Whatsapptan bir dolu mesaj küfür yağdırıyor tehditler alıyorum.

Gitti gidiyor canlı desteğe bağlandım ve tüm kanıtları yolladım. gerekli işlemleri yapacağız dediler.

Çok sinirlendim arkadaşlar ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. tüm kanıtlar elimde ben bu kanıtlarla nereye başvuracağım neler yapabilirim ? sürec nasıl işler ? bilgili arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam orijinal kod almazsanız bunların olması normal. Bence daha fazla uğraşmayın. İş mahkemelik olursa hem siz hem satıcı para cezası alabilirsiniz

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam orijinal kod almazsanız bunların olması normal. Bence daha fazla uğraşmayın. İş mahkemelik olursa hem siz hem satıcı para cezası alabilirsiniz

Hocam bu tarz sitelerde satılan kodlar zaten orjinal lisans kodları değil mi ? Misal ben çoğu oyunu durmaplay sitesinden aldım hepsinide orijinal şekilde kullanabiliyorum.

Delilleri sunarak BTK ya şikayet edin bence. Tam olarak bilgim yok ama şu size yapılan büyük ayıp !

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam bu tarz sitelerde satılan kodlar zaten orjinal lisans kodları değil mi ? Misal ben çoğu oyunu durmaplay sitesinden aldım hepsinide orijinal şekilde kullanabiliyorum.

Delilleri sunarak BTK ya şikayet edin bence. Tam olarak bilgim yok ama şu size yapılan büyük ayıp !
Sizce hangisi orijinal hocam. Madem bu kadar ucuza satilabiliyor neden Microsoft bu kadar ucuza vermiyor bize. Bu kodların hepsi çalıntı. Orijinallik ile alakası bile yok
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Buyrun haberi de burada. Windows 10 lisansları ile aynı mantık bunlar da

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Orijinal veya değil bu fark etmez. Sonuçta illegal bir alışveriş yapmıyorsunuz Gittigidiyor gibi dev bir firma bunun satışına izin veriyorsa satın alan kişi suçlu değildir. Elinizdeki kanıtlar ile dava açabilirsiniz. Geçmiş olsun üzücü bir durum.

Oyla:

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Buyrun haberi de burada. Windows 10 lisansları ile aynı mantık bunlar da
Ben oem anahtar almıştım windows 10 için, üç bilgisayar için aldım zamanında ve senelerdir kullanıyorum, tek sıkıntı oem olduğu için tek bilgisayarda kullanabilme ve yasal yani bir sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.
Offise içinse arkadaş öğrenciyse şayet microsoft un öğrenci için ücretsiz kampanyası var, ben ikinci üniversite olarak açıktan okuyorum ve office bu yolla ücretsiz kullanıyorum. Biraz araştırmayla bilgi alabilirsiniz bu konuda..

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Sizce hangisi orijinal hocam. Madem bu kadar ucuza satilabiliyor neden Microsoft bu kadar ucuza vermiyor bize. Bu kodların hepsi çalıntı. Orijinallik ile alakası bile yok

Hocam biliyorum fiyatları ben sadece soru sordum oyunlarda da böyle mi acaba :)

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Ucuza satılan bu kodlar kesinlikle yasaldır , merak etmeyiniz , dünya , kainat üzerinde bu lisansları kullandığı için problem yaşayan kimse de yoktur ...

Sadece 1 kişi kullanabilir

Bir de kodu güvenli satıcıdan alınız

Oyla:
Üst Alt