- Adım
- erdoğan kır
- Cihazım
- GM Discovery
- Meslek
- Mekatronik Mühendisliği
- Konular
- 50
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- GLOBAL
- Telefon Modeli
- Mİ 9T
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba arkadaşlar bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Gitti Gidiyor sitesinden office programı etkinleştirme kodu sipariş verdim. Sipariş 15 dkda teslim yazıyordu satıcı 2 saatte kodu iletmedi. satıcıya mesaj attım ''acil işim var lütfen kodu gönderin '' diye. Satıcı siparişi iptal edip sürekli beni arıyor cep telefonu numaramdan küfürler yağdırıyor. Whatsapptan bir dolu mesaj küfür yağdırıyor tehditler alıyorum.
Gitti gidiyor canlı desteğe bağlandım ve tüm kanıtları yolladım. gerekli işlemleri yapacağız dediler.
Çok sinirlendim arkadaşlar ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. tüm kanıtlar elimde ben bu kanıtlarla nereye başvuracağım neler yapabilirim ? sürec nasıl işler ? bilgili arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.
Gitti gidiyor canlı desteğe bağlandım ve tüm kanıtları yolladım. gerekli işlemleri yapacağız dediler.
Çok sinirlendim arkadaşlar ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. tüm kanıtlar elimde ben bu kanıtlarla nereye başvuracağım neler yapabilirim ? sürec nasıl işler ? bilgili arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.