bunu kurarken oncekini silmemiz gerekiyor mu nasıl bir yol izleyelim ?Hocalarım yapamayan hocalarım tekrar deneyebilir mi? Yeni sürüm yayınlanmış.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güncelleme yapacaksınız öncekini silmeyin direkt üstüne kurun paket adları aynı olduğu için güncelleyecektir bugün v21.20 güncellemesi geldi. Onu kurun.bunu kurarken oncekini silmemiz gerekiyor mu nasıl bir yol izleyelim ?
Aynen öyle bu problem bendede var orji WhatsAbi kullanamıyorum şuan acaba botloader kilidi kapatsam IMEI ucarmi onu düşünüyorumYaklaşık 1 sene bu çözümle whatsapp kullandım fakat bugün orijinal WhatsApp kullanın yazısı tekrar geldi. Konudaki çözümleri denedim fakat galiba artık activator çalışmıyor SMS gelmiyor
Evet hocam sanırım fix yemiş ben modül kurarak orijinale geçmeyi deneyeceğim yeni sürüm çıkana kadarYaklaşık 1 sene bu çözümle whatsapp kullandım fakat bugün orijinal WhatsApp kullanın yazısı tekrar geldi. Konudaki çözümleri denedim fakat galiba artık activator çalışmıyor SMS gelmiyor