Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekiyor Hatasının Çözümü

maho23

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mahmut
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
4
Buradaki yöntem ile mi yaptınız? Cihazımda root yok ama maalesef görünen o ki mecbur yükleyeceğiz..

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
57
Buradaki yöntem ile mi yaptınız? Cihazımda root yok ama maalesef görünen o ki mecbur yükleyeceğiz..
Sadece play integrity ve zygisk next yükledim diğerlerini yüklemedim

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
Hocam WhatsAppı kullanamıyorum onun için
Root ile birşey yapamazsın ki hocam
BL kilidin açık olduğu sürece ve root olmadan whatsapp kullanmanız çok zor. Ufak tefek yöntemler çıksa dahi bunlar kısa zamanda fix alıyor ayrıca resmi uygulama kurmanız için uyarısı aldıysanız zaten bu yöntemler ile yarayamayabilir. En kesin çözüm root atarak bl yi kapalı konumda ve playstore un sertifikalı olarak göstermeniz gerekiyor. Unutmadan numaranız başka cihazda açılıyorsa sorun yok çünkü bazı kullanıcılar numaraya ban yiyor ve bunu destek üzerinden mesaj atmanız lazım gerisi ne olur bilemeyiz tamamen şans işi.

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K60
Konular
10
BL kilidin açık olduğu sürece ve root olmadan whatsapp kullanmanız çok zor. Ufak tefek yöntemler çıksa dahi bunlar kısa zamanda fix alıyor ayrıca resmi uygulama kurmanız için uyarısı aldıysanız zaten bu yöntemler ile yarayamayabilir. En kesin çözüm root atarak bl yi kapalı konumda ve playstore un sertifikalı olarak göstermeniz gerekiyor. Unutmadan numaranız başka cihazda açılıyorsa sorun yok çünkü bazı kullanıcılar numaraya ban yiyor ve bunu destek üzerinden mesaj atmanız lazım gerisi ne olur bilemeyiz tamamen şans işi.
Evet başka cihazda açılıyor fakat bootlaoder kilidini kapalı yapıyorum yine açılmıyor her yöntemi denedim yani hiçbir türlü olmuyor play store de sertifika olayını da yaptım ama olmadı ben de hileli kullanıyorum mecbur şuan

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
Evet başka cihazda açılıyor fakat bootlaoder kilidini kapalı yapıyorum yine açılmıyor her yöntemi denedim yani hiçbir türlü olmuyor play store de sertifika olayını da yaptım ama olmadı ben de hileli kullanıyorum mecbur şuan
Playstore verilerini temizleyip tekrar kontrol edin, bazen orada yazılı olup silinmiş olabiliyor.

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi K60
Konular
10
Playstore verilerini temizleyip tekrar kontrol edin, bazen orada yazılı olup silinmiş olabiliyor.
Denedim hocam yine aynisi maalesef bootloader kilidini kapalı konuma getiriyorum root ile

Üst Alt