Wp sorunu yüzündenRoot ile ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam
Modül hocam
Sadece play integrity ve zygisk next yükledim diğerlerini yüklemedimBuradaki yöntem ile mi yaptınız? Cihazımda root yok ama maalesef görünen o ki mecbur yükleyeceğiz..Yardım - WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum
Mi 11T kullanıcısıyım. 13.0.2 sürümü yüklü. Repair işlemi var. Bl kilidi açık dolayısıyla Önce root attım https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-11t-ve-mi-11x-twrp-olmadan-root-atma.129120/ Orijinal verileri döndü. Sonra halledilir diye bıraktım. LSPosed modülünü bir türlü yükleyemiyordum. Bu...forum.miuiturkiye.net
Hocam WhatsAppı kullanamıyorum onun içinRoot ile ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam
Root ile birşey yapamazsın ki hocamHocam WhatsAppı kullanamıyorum onun için
Hocam WhatsAppı kullanamıyorum onun için
BL kilidin açık olduğu sürece ve root olmadan whatsapp kullanmanız çok zor. Ufak tefek yöntemler çıksa dahi bunlar kısa zamanda fix alıyor ayrıca resmi uygulama kurmanız için uyarısı aldıysanız zaten bu yöntemler ile yarayamayabilir. En kesin çözüm root atarak bl yi kapalı konumda ve playstore un sertifikalı olarak göstermeniz gerekiyor. Unutmadan numaranız başka cihazda açılıyorsa sorun yok çünkü bazı kullanıcılar numaraya ban yiyor ve bunu destek üzerinden mesaj atmanız lazım gerisi ne olur bilemeyiz tamamen şans işi.Root ile birşey yapamazsın ki hocam
Evet başka cihazda açılıyor fakat bootlaoder kilidini kapalı yapıyorum yine açılmıyor her yöntemi denedim yani hiçbir türlü olmuyor play store de sertifika olayını da yaptım ama olmadı ben de hileli kullanıyorum mecbur şuanBL kilidin açık olduğu sürece ve root olmadan whatsapp kullanmanız çok zor. Ufak tefek yöntemler çıksa dahi bunlar kısa zamanda fix alıyor ayrıca resmi uygulama kurmanız için uyarısı aldıysanız zaten bu yöntemler ile yarayamayabilir. En kesin çözüm root atarak bl yi kapalı konumda ve playstore un sertifikalı olarak göstermeniz gerekiyor. Unutmadan numaranız başka cihazda açılıyorsa sorun yok çünkü bazı kullanıcılar numaraya ban yiyor ve bunu destek üzerinden mesaj atmanız lazım gerisi ne olur bilemeyiz tamamen şans işi.
Playstore verilerini temizleyip tekrar kontrol edin, bazen orada yazılı olup silinmiş olabiliyor.Evet başka cihazda açılıyor fakat bootlaoder kilidini kapalı yapıyorum yine açılmıyor her yöntemi denedim yani hiçbir türlü olmuyor play store de sertifika olayını da yaptım ama olmadı ben de hileli kullanıyorum mecbur şuan
Denedim hocam yine aynisi maalesef bootloader kilidini kapalı konuma getiriyorum root ilePlaystore verilerini temizleyip tekrar kontrol edin, bazen orada yazılı olup silinmiş olabiliyor.