Soru Ghostscreen

karaura

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
red mi not 6 pr
Konular
5
Redmi note 6 proda ilk defa ghostscreen olmaya başladı hemde bir kaç dakika kalıyor.Başkasındada oldu mu merak ediyorum

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Evet panel tianma ise olan vardır illaki, garantili ise servise yollayın yoksa okuma modunda kullanın yoğun kullancağınız zaman

Oyla:

karaura

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
red mi not 6 pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet panel tianma ise olan vardır illaki, garantili ise servise yollayın yoksa okuma modunda kullanın yoğun kullancağınız zaman
Ghostscren den ayrı birde tüm kenarlarda morlaşma var ama kesinlikle kırık değil.Malum olaydan dolayı telefona hergün kolonya banyosu yaptırıyordum ondan olabilir mi yoksa Ghostscren in yan etkisi mi?
Benim ekran Tianma.
Garantili ama EU rom yüklü.
TWRP yi silip Global romu yüklesem yeterli mi yoksa bootloader kilidinide kapatmalımıyım.Eski haline çevirsem root sayacından daha önceden rootlu olduğunu öğrenirler mi?
Son olarak Ghostscren garantiye girer mi :)

Oyla:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Ghostscren den ayrı birde tüm kenarlarda morlaşma var ama kesinlikle kırık değil.Malum olaydan dolayı telefona hergün kolonya banyosu yaptırıyordum ondan olabilir mi yoksa Ghostscren in yan etkisi mi?
Benim ekran Tianma.
Garantili ama EU rom yüklü.
TWRP yi silip Global romu yüklesem yeterli mi yoksa bootloader kilidinide kapatmalımıyım.Eski haline çevirsem root sayacından daha önceden rootlu olduğunu öğrenirler mi?
Son olarak Ghostscren garantiye girer mi :)
hocam kolonya dökülmez cihaza naptınız siz az bişey nemlendirip silebilirdiniz ekranı

Oyla:

karaura

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
red mi not 6 pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Eness_rr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
9
Hocam bende ghostscreen var mı bilmiyorum ama örneğin YouTube koyu temada ilk girişte ekrandan yukarı doğru kalın bi çizgi çıkıyor ama çizgi siyah şuan beyaz temaya geçtim telefonun tamamında beyazda herhangi bir çizgi yok ne olmuş olabilir

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt