- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- red mi not 6 pr
- Konular
- 5
Redmi note 6 proda ilk defa ghostscreen olmaya başladı hemde bir kaç dakika kalıyor.Başkasındada oldu mu merak ediyorum
Ghostscren den ayrı birde tüm kenarlarda morlaşma var ama kesinlikle kırık değil.Malum olaydan dolayı telefona hergün kolonya banyosu yaptırıyordum ondan olabilir mi yoksa Ghostscren in yan etkisi mi?Evet panel tianma ise olan vardır illaki, garantili ise servise yollayın yoksa okuma modunda kullanın yoğun kullancağınız zaman
hocam kolonya dökülmez cihaza naptınız siz az bişey nemlendirip silebilirdiniz ekranıGhostscren den ayrı birde tüm kenarlarda morlaşma var ama kesinlikle kırık değil.Malum olaydan dolayı telefona hergün kolonya banyosu yaptırıyordum ondan olabilir mi yoksa Ghostscren in yan etkisi mi?
Benim ekran Tianma.
Garantili ama EU rom yüklü.
TWRP yi silip Global romu yüklesem yeterli mi yoksa bootloader kilidinide kapatmalımıyım.Eski haline çevirsem root sayacından daha önceden rootlu olduğunu öğrenirler mi?
Son olarak Ghostscren garantiye girer mi![]()
Neyse hocam öğrenmiş olduk zaten Mİ9 gibi pahalı bişey değil, sağolun.hocam kolonya dökülmez cihaza naptınız siz az bişey nemlendirip silebilirdiniz ekranı
aynen hocam 300 400 felan, geçmiş olsunNeyse hocam öğrenmiş olduk zaten Mİ9 gibi pahalı bişey değil, sağolun.
Ben öyle yapıyorum ıslak mendille hafif ıslatıp siliyorum.hocam kolonya dökülmez cihaza naptınız siz az bişey nemlendirip silebilirdiniz ekranı
en iyisi hocam çünkü diğer türlü cihazın ön haporlörü felan bozulabilirBen öyle yapıyorum ıslak mendille hafif ıslatıp siliyorum.
Aynen hocam doğru söylüyorsunuz.en iyisi hocam çünkü diğer türlü cihazın ön haporlörü felan bozulabilir
Hocam bende ghostscreen var mı bilmiyorum ama örneğin YouTube koyu temada ilk girişte ekrandan yukarı doğru kalın bi çizgi çıkıyor ama çizgi siyah şuan beyaz temaya geçtim telefonun tamamında beyazda herhangi bir çizgi yok ne olmuş olabilirEvet panel tianma ise olan vardır illaki, garantili ise servise yollayın yoksa okuma modunda kullanın yoğun kullancağınız zaman