- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- red mi not 6 pr
- Konular
- 5
Redmi note 6 proda ilk defa ghostscreen olmaya başladı hemde bir kaç dakika kalıyor.Başkasındada oldu mu merak ediyorum
en basit şekşlde ghostu şöyle anlarsın, cihazı koyu temaya al parlaklıgını fulle cihazı kapatma ekranına gel orda eğer arkada herhangi biryerde gölge varsa geçmiş olsunHocam bende ghostscreen var mı bilmiyorum ama örneğin YouTube koyu temada ilk girişte ekrandan yukarı doğru kalın bi çizgi çıkıyor ama çizgi siyah şuan beyaz temaya geçtim telefonun tamamında beyazda herhangi bir çizgi yok ne olmuş olabilir
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hemen deneyimen basit şekşlde ghostu şöyle anlarsın, cihazı koyu temaya al parlaklıgını fulle cihazı kapatma ekranına gel orda eğer arkada herhangi biryerde gölge varsa geçmiş olsun
Hocam kitapçığında yazıyor zaten temizlerken ekranı ıslatmayın diyeGhostscren den ayrı birde tüm kenarlarda morlaşma var ama kesinlikle kırık değil.Malum olaydan dolayı telefona hergün kolonya banyosu yaptırıyordum ondan olabilir mi yoksa Ghostscren in yan etkisi mi?
Benim ekran Tianma.
Garantili ama EU rom yüklü.
TWRP yi silip Global romu yüklesem yeterli mi yoksa bootloader kilidinide kapatmalımıyım.Eski haline çevirsem root sayacından daha önceden rootlu olduğunu öğrenirler mi?
Son olarak Ghostscren garantiye girer mi
Hocam şimdi kapatma ekranina geldim ama kapatmadim herhangi bir gölge yok kapatırken mi bakmam gerekiyoren basit şekşlde ghostu şöyle anlarsın, cihazı koyu temaya al parlaklıgını fulle cihazı kapatma ekranına gel orda eğer arkada herhangi biryerde gölge varsa geçmiş olsun
yok parlaklık full şekilde o ekranda gözükmüyorsa ghost yoktur, sen önlem olarak parlaklıgı ortadan az kullanmaya çalış,şarjda sakın oynama, cihazı çok ısındırmaHocam şimdi kapatma ekranina geldim ama kapatmadim herhangi bir gölge yok kapatırken mi bakmam gerekiyor
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarjda oynamıyorum ama mobile legend oynuyorum ısınıyor ama öyle abartilacak kadar değil umarim bişey olmazyok parlaklık full şekilde o ekranda gözükmüyorsa ghost yoktur, sen önlem olarak parlaklıgı ortadan az kullanmaya çalış,şarjda sakın oynama, cihazı çok ısındırma
Hocam üslübunuza biraz daha dikkat edebilirsiniz.Ghost screen olmaması için birşey yapmamak mı biz telefonu kullanamiyacaksak ne anlamı kaldı bende de var bu şey 6 yıllık telefonumda çıkmadı bunda çıktı
Hocam üslup meselesi değil bu cihazın ucuz olmasıyla ilgili de değil,cihazda zaten sorunları önceden bilindik bir panel kullanmışlar suç bizde değil zaten cihazı nasıl kullanacağımiz bizim insiyatifimizde(root filan olayları hariç) yani ekran ışığını full de açarım saatlerce pugb de oynarım kaç yıllık tablette yaptıklarımi burda yapamiyacaksam ne anlami kaldı tamam çok dikkatli kullanan kadar temiz olmasını beklemem ama bu kadar berbat birşeyi de elimize itelemese iyi olurdu zaten kronik bir problem ben tek yaşamıyorum emsal dava çok batan firma çok Xiaomi bin koltuğu da çok sağlam değil gidip LG panllerine satarsa olacağı buldu o panel anakart vs... Kurlumlari onlara yaramadı ama Xiaomi gidip onları kullanıyor bunun ucuzlukla ilgisi yok bu bir aptallık.Hocam üslübunuza biraz daha dikkat edebilirsiniz.