MIUI 14 | GhostOS | v3.5-Modv3 | A12-Miui14 |

Ghost85

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Savaş
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
MT manager root izni verdim APK doğrulama kaldırdım. APK lari yüklemiyor nasıl yapabilirim yardımcı olursanız

kaanayaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9T
Konular
3
Pil konusunda memnun olmayan var mı?

Kaputt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaputt
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
30
| GhostOS | v3.5-Modv3 | A12-Miui14 |

Bu romu diğer Ghost romlardan ayıran özellik "Kosmosik96" tarafından yapılmış olması. A12 hantallığı en az olan romlardan birisi 4pda forumunda bile önerilen ilk 3 romdan birisi ve en çok önerilen romdur. Rom görselleri eklemiyorum herkesin bildiği bir arayüz.

Bilinen Hatalar

Otomatik Parlaklık açıkken %75 üstüne çıkmıyor (Güneş ışığı altında olduğunuz durumlarda ekranı yine görebiliyorsunuz fakat göremediğiniz zaman elle değiştirmeniz gerek)
Güvenlik uygulamasında ekran kullanımını göstermiyor (Çözümünü paylaşıcam)

Eksikleri

Miui Not uygulaması yüklü değil (Çözümünü paylaşıcam)

Not : Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusunuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.

TWRP

Rom Linki

DFE

Wipe Cache Patch

Magisk

Kurulum Talimatları

5Wipe

Dalvik/Art Cache
Cache
System
Vendor
Data
Internal Stroge

Ardından Format Data yapın işlem bittikten sonra Recovery Restart yapın

Rom Flash
Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt Flash
greeshan.ru_wipe_cache Flash

İsteğe Bağlı Magisk Flash (Birazdan anlatıcağım ayarları yapmak istiyorsanız kurmanız gerekmektedir)

İnce Ayarlar

Öncelikle konunun başında belirttiğim gibi Pil kısmında Ekran Açık süresini göremiyorsunuz. Bunu düzeltmek için magisk yüklü olması gerekmektedir.Magisk dışında birazdan altta paylaşıcağım dosyalarıda indirip kurmanız gerekmekte.Magisk 'i kurduktan sonra ayarlardan Zygisk 'i açmalısınız

Not : Vermiş olduğum LsPosed'i güncellemeyin.

LsPosed

Cemiuiler

Önce LsPosed kurup sonrasında Cemiuiler kurmalısınız. Daha sonra Cemiuiler uygulamasına girip aşağıda ki ss deki şekilde ayarları yapıp telefonu yeniden başlatmalısınız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sıra MT Manager kurup Güvenlik uygulamasını güncellemekte.

MT Manager

MT Manager uygulamasını kurup root izni verdikten sonra sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp tercihlerden "APK yükleme doğrulaması " tikini kaldırın.

Ardından aşağıdaki uygulamayı MT Manager üzerinden kurun

Ve işlem tamamdır.

Şimdi sıra not defteri uygulamasında. Aşağıda güncel Miui Not Defteri uygulaması mevcut

Extra olarak kurmak isterseniz Modlu Launcher ve EU AppVault

Bunları da MTManager üzerinden kurmalısınız.

Güncel LeicaCamera

Burada ki işlemi önce MT Manager ile apk kurup daha sonra Magisk'den Zip'i flashlıyoruz.

| GhostOS | v3.5-Modv3 | A12-Miui14 |

Bu romu diğer Ghost romlardan ayıran özellik "Kosmosik96" tarafından yapılmış olması. A12 hantallığı en az olan romlardan birisi 4pda forumunda bile önerilen ilk 3 romdan birisi ve en çok önerilen romdur. Rom görselleri eklemiyorum herkesin bildiği bir arayüz.

Bilinen Hatalar

Otomatik Parlaklık açıkken %75 üstüne çıkmıyor (Güneş ışığı altında olduğunuz durumlarda ekranı yine görebiliyorsunuz fakat göremediğiniz zaman elle değiştirmeniz gerek)
Güvenlik uygulamasında ekran kullanımını göstermiyor (Çözümünü paylaşıcam)

Eksikleri

Miui Not uygulaması yüklü değil (Çözümünü paylaşıcam)

Not : Verilen talimatları eksiksiz ve doğru uygulamaktan kendiniz sorumlusunuz. Kurulumda veya sonrasında Cihazınızda olabilecek arızalardan ben veya miuiturkiye.net sorumlu tutulamaz, sorumluluk kabul edilmez.

TWRP

Rom Linki

DFE

Wipe Cache Patch

Magisk

Kurulum Talimatları

5Wipe

Dalvik/Art Cache
Cache
System
Vendor
Data
Internal Stroge

Ardından Format Data yapın işlem bittikten sonra Recovery Restart yapın

Rom Flash
Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt Flash
greeshan.ru_wipe_cache Flash

İsteğe Bağlı Magisk Flash (Birazdan anlatıcağım ayarları yapmak istiyorsanız kurmanız gerekmektedir)

İnce Ayarlar

Öncelikle konunun başında belirttiğim gibi Pil kısmında Ekran Açık süresini göremiyorsunuz. Bunu düzeltmek için magisk yüklü olması gerekmektedir.Magisk dışında birazdan altta paylaşıcağım dosyalarıda indirip kurmanız gerekmekte.Magisk 'i kurduktan sonra ayarlardan Zygisk 'i açmalısınız

Not : Vermiş olduğum LsPosed'i güncellemeyin.

LsPosed

Cemiuiler

Önce LsPosed kurup sonrasında Cemiuiler kurmalısınız. Daha sonra Cemiuiler uygulamasına girip aşağıda ki ss deki şekilde ayarları yapıp telefonu yeniden başlatmalısınız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sıra MT Manager kurup Güvenlik uygulamasını güncellemekte.

MT Manager

MT Manager uygulamasını kurup root izni verdikten sonra sağ üstteki 3 noktaya tıklayıp tercihlerden "APK yükleme doğrulaması " tikini kaldırın.

Ardından aşağıdaki uygulamayı MT Manager üzerinden kurun

Ve işlem tamamdır.

Şimdi sıra not defteri uygulamasında. Aşağıda güncel Miui Not Defteri uygulaması mevcut

Extra olarak kurmak isterseniz Modlu Launcher ve EU AppVault

Bunları da MTManager üzerinden kurmalısınız.

Güncel LeicaCamera

Burada ki işlemi önce MT Manager ile apk kurup daha sonra Magisk'den Zip'i flashlıyoruz.

sistem arayüz launcher da simge boyutunda monet varmı ikonları renklendirmek için?

Üst Alt