- Adım
- HÜSEYİN
- Cihazım
- XİAOMİ POCO X3
- Konular
- 13
Kapalı konumda hocam her zaman kapatırım onu.Tam ekran hareketlerini kapatıp birde öyle dener misiniz
Kapalı konumda hocam her zaman kapatırım onu.Tam ekran hareketlerini kapatıp birde öyle dener misiniz
Valla bilmiyorum ama tehlikeli bir programa benziyor fazla kurcalamaya gelmezSet edit ile dikey klasör yada ikon arası boşluğu daraltabilirmiyiz.
Teşekkürler
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demekki genel yazılımla da alakası var hocamKapalı konumda hocam her zaman kapatırım onu.
Dostum ghost touch problemi yazılım hastasıydı miui 12.5.4 guncellemesi ile giderildi. Cihazina güncel miui rom atarsan sorun çözülecektirÇok ilginç pulse 12.3 romdayım bu aralar sık sık yapmaya başladı acayip şekilde ekrana dokunuyor kendi kendine ekran aç kapat yapınca düzeliyor önceden yoktu böyle bir problem sebebi nedir acaba haftada bir yapıyor bu aralar garanti 90 Hz yenileme açık
Valla Android 11 için tövbeliyim belki EU romda yapmazDostum ghost touch problemi yazılım hastasıydı miui 12.5.4 guncellemesi ile giderildi. Cihazina güncel miui rom atarsan sorun çözülecektir