Hamzagks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Garanti süresi devam eden henüz 1 yıllık Redmi Note 7 cihazımda (Tianma Panel) ghost screen problemi çıktı cihazda hasar,düşme,çizilme gibi durumlar yok (Genpa Garantili) benim bu cihazı Boe panel sıfır Redmi Note 7 ile değiştirme şansım var mı garantiye cihaz değişimi istiyorum diye yollarsam

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Sanmıyorum değişim olacağını. Ben de aynı sorundan kvk ya verdim ekran değişimi yapıldı. Yapılacak bir sorun için cihaz değişimi yapmazlar. Üst üste aynı sorundan 3 defa garantiye giderse o zaman değişim çıkıyor bide.

Oyla:

Hamzagks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmıyorum değişim olacağını. Ben de aynı sorundan kvk ya verdim ekran değişimi yapıldı. Yapılacak bir sorun için cihaz değişimi yapmazlar. Üst üste aynı sorundan 3 defa garantiye giderse o zaman değişim çıkıyor bide.
Cihaz açılırsa su sıçramalarına karşı olan sertifika son bulucak ayrıca panel fabrika çıkışı kadar kaliteli yapılmayacaj yani değişim yapılması gerekiyor inşallah değişimi kabul ederler yoksa bide thh ile uğraşıcaz size de geçmiş olsun yeni takılan panel yine tianma mı yoksa boe panel mi taktılar ?

Oyla:

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Cihaz açılırsa su sıçramalarına karşı olan sertifika son bulucak ayrıca panel fabrika çıkışı kadar kaliteli yapılmayacaj yani değişim yapılması gerekiyor inşallah değişimi kabul ederler yoksa bide thh ile uğraşıcaz size de geçmiş olsun yeni takılan panel yine tianma mı yoksa boe panel mi taktılar ?
Teşekkürler hocam umarım dediğiniz gibi kabul ederler. Benim yeni panel shenchao Allahtan Tianma değil. Bu arada benim telefonum redmi note 5. Önceki panel tianma idi ghost screen oldu garantide değişti şu an bi sıkıntı yok.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Teşekkürler hocam umarım dediğiniz gibi kabul ederler. Benim yeni panel shenchao Allahtan Tianma değil. Bu arada benim telefonum redmi note 5. Önceki panel tianma idi ghost screen oldu garantide değişti şu an bi sıkıntı yok.
Benimde note 5 varken tianma idi ghost screen tüm ekranı kapladı sonra ekran kırıldı (bi anlık sinirde :D) gittim ekranı değiştirdim huaxing panel di sonra sattım note 8 aldım buda huaxing panel çıktı :)

Oyla:

manas_ozkan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Redmi note 5
Konular
17
Benimde note 5 varken tianma idi ghost screen tüm ekranı kapladı sonra ekran kırıldı (bi anlık sinirde :D) gittim ekranı değiştirdim huaxing panel di sonra sattım note 8 aldım buda huaxing panel çıktı :)
Evet bazen sinir bozucu düzeye geliyor ghost screen olayı :) benim de garanti bitmeye son 1 ay kalmıştı titreşim de sorun vardı asıl göndermişken ekranı da söyledim ikisi de halledildi çok şükür haha--

Oyla:

Alcatraz523

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uluhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Ghost ekran sorunundan dolayı cihazımı 3 aylıkken gönderdim. Sıfır telefonun ekranını değiştirip geri verdiler. Üstelik taktıkları panel yine tianma idi. Ghost screen yine oluyor, servise anlatamıyorsun bunu. Geçtiğimiz hafta telefonu romladım. 6-7 keyfini çıkartıp redmi olmayan farklı bir telefona geçebilirim.

Oyla:

Asto.Vix

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Hocam Şuan Benim Redmi Note 8 İm Var .. Ghost Screen Sorunu Yaşıyorum Garanti Binde Henuz 4. Ayı Felan Servise Versen Benden Ücret Alirlarmi ? Yani Garantiye Giriyorumu bu

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam Şuan Benim Redmi Note 8 İm Var .. Ghost Screen Sorunu Yaşıyorum Garanti Binde Henuz 4. Ayı Felan Servise Versen Benden Ücret Alirlarmi ? Yani Garantiye Giriyorumu bu

Kasa üzerinde ezik,göçük vs yoksa almazlar

Oyla:
Üst Alt