Soru Ghost screen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam şuanlık bir sorun yok gibi bir el cod attım ve sorunla karşılaşmadım
Bende de böyle hocam pubgden sonra çanta kalıyor hatta uzun süre oynarsam sol üstte takımın adları kalan leş yazıları kalıyor :D Geçici olduğu için dert etmiyorum soğuk falan ayarlamadim hiçbir şey de olmadı. max5dk kapalı kalınca ekran hepsi yok oluyor.

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Bende de böyle hocam pubgden sonra çanta kalıyor hatta uzun süre oynarsam sol üstte takımın adları kalan leş yazıları kalıyor :D Geçici olduğu için dert etmiyorum soğuk falan ayarlamadim hiçbir şey de olmadı. max5dk kapalı kalınca ekran hepsi yok oluyor.

O açıdan sıkıntı değilde hocam mide bulandırıyor, huzursuz ediyor işte adamı ben yaşamadım böyle birşey umarımda yaşamam ha yaşarsam da yapacak birşey yok tabi seve seve alışacağız takıntılı adamı kanser eder ama vesselam. :)

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
O açıdan sıkıntı değilde hocam mide bulandırıyor, huzursuz ediyor işte adamı ben yaşamadım böyle birşey umarımda yaşamam ha yaşarsam da yapacak birşey yok tabi seve seve alışacağız takıntılı adamı kanser eder ama vesselam. :)
Bana bu durum komik geliyor hocam :D Aynı ekranda uzun süre beklemedigim halde ghost oldu. Yani bundan korunmak için şöyle yapın böyle yapın laflarına pek inanmıyorum. Olacağı varsa oluyor bence 8-| Deniz misali girince alışıyorsun :D Benim gibi takıntılı adam kanser olmadıysa kimse olmaz hocam maksimum 1 haftaya bütün yolları deneyip elden gelen bir şey olmadığını anlayıp akışına bırakıyorsunuz.

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Bana bu durum komik geliyor hocam :D Aynı ekranda uzun süre beklemedigim halde ghost oldu. Yani bundan korunmak için şöyle yapın böyle yapın laflarına pek inanmıyorum. Olacağı varsa oluyor bence 8-| Deniz misali girince alışıyorsun :D Benim gibi takıntılı adam kanser olmadıysa kimse olmaz hocam maksimum 1 haftaya bütün yolları deneyip elden gelen bir şey olmadığını anlayıp akışına bırakıyorsunuz.

Doğru tabi olmuşa ölmüşe çare yok şans faktörü bir yana birde cihazda kullanılan tianma panellerde jenerasyon, jenerasyon diye düşünüyorum yani olabiliyorda olmayabiliyorda seçmece karpuz gibi mübarek haha--haha--

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Bir süre sora gidiyor dediğiniz eğer oyun oynamaya uzun süreli videolar filmler izlemeye devam ederseniz artik bir süre sora gitmemeye başlayacak. Kalici olarak kalacak. Şimdi siz bu cep telefonu ekrenda hayalet ekran kalıyor diye oynamayacazmi video film izlemeyecezmi diyebilirsiniz. Haklisiniz da. Fakat bu ekranlar böyle. Bu sorun ortaya ciktimi malesef uzerine gidince kalici olarak kalıyor. Ekran degişimi isteyebilirsiniz. Bende xiaomi orjinal ekran yada batarya uretmiyor takmiyor diye duymustum. Taktıkları Orjinal ekranın kalitesini vermiyormuş. Buda doğruysa ayrıca çok kötü bir hizmet. Ama servislere sorun kesinlikle orjinal yok oyle bisey derler. Nerden bu kaniya vardim derseniz mi 5s plus cihazınımin bataryasini serviste değiştirdim garanti kapsamında. 1 sene sora batarya uçunca parayla alip değişeyim dedim cihazi actim taktiklari batarya kesinlikle orjinal deildi. Sadece bire bir benzeyen muadildi.

DeathSilence

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
3
Bir süre sora gidiyor dediğiniz eğer oyun oynamaya uzun süreli videolar filmler izlemeye devam ederseniz artik bir süre sora gitmemeye başlayacak. Kalici olarak kalacak. Şimdi siz bu cep telefonu ekrenda hayalet ekran kalıyor diye oynamayacazmi video film izlemeyecezmi diyebilirsiniz. Haklisiniz da. Fakat bu ekranlar böyle. Bu sorun ortaya ciktimi malesef uzerine gidince kalici olarak kalıyor. Ekran degişimi isteyebilirsiniz. Bende xiaomi orjinal ekran yada batarya uretmiyor takmiyor diye duymustum. Taktıkları Orjinal ekranın kalitesini vermiyormuş. Buda doğruysa ayrıca çok kötü bir hizmet. Ama servislere sorun kesinlikle orjinal yok oyle bisey derler. Nerden bu kaniya vardim derseniz mi 5s plus cihazınımin bataryasini serviste değiştirdim garanti kapsamında. 1 sene sora batarya uçunca parayla alip değişeyim dedim cihazi actim taktiklari batarya kesinlikle orjinal deildi. Sadece bire bir benzeyen muadildi.

Bizde garantisiz alarak rus ruleti oynuyoruz işte gerçi şuana kadar hiç sorun başıma gelmedi şeytan kulağına kurşun kem gözlere kebapçı celal baba şişi :) ne yapalım hayırlısı artık bol ghost screensiz mutlu mesut nazar değdirmeden uzun kullanımlar dilerim herkese cihazlarıyla.

Emirhan.alkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
9
Hocam aynısı bende de var insan alışıyor bir süre sonra

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Arkadaşlar benim telefonumda ghost screen sorunu mevcut cod mobil girdikten sonra köşede cod mobile yazıyor ve zamanla yok oluyor sizce bu ghost screen hatasını garantiye yollarsam herhangi bir ücret talep edebilirler mi garanti evofone bu arada ve bildiğim kadarıyla lcd ekranı değişiyor lcd ekranı değişirken dokunmatik dış cam da değişiyor mu ?
teşekkürler...
Ekran paneli ne tianma mı ?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt