Yardım Ghost Screen ( Hayalet ekran) sorunu

• Konbuyu başlatan OnurG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 208
  • Görüntüleme 61K

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33
Evet şuan farkettim cihazi alalı 1 ay oldu. Ekranda bir süre bir şeye baktiktan sonra ana ekrana döndüğümde o baktığım şeyin yansımasını görmekteyim. Bu bir problem midir? Aynı durumu farkeden arkadaşlar var mı?

Yazılımsal olarak azaltabilmek adına xda forumda önerilen apk :

Konu :

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

OnurG

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
33

Konu :

Oyla:

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
9
arkadaşlar ben şimdi cihazı garantiye gönderdim ya bu ürünün ayıplı olduğunu kanıtlayın diye yazılım yükleyip yollarlarsa yada ekranı felan değiştirirlerse (tamir görmesin iade yada değişim diye belirttim) tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım.
cihaz 2.5 aylık. ekranı felan değiştirirlerse ne yapmam gerekiyor bilen biri sırasıyla yazabilir mi .ve thh ye başvurunca sonuçlanana kadar telefon bizde kalır mı

Son düzenleme:
Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
peki kvk bu raporu vermesse ben de hakem heyetine taşırsam sorunu telefon dava süresinde bende kalıyor mu ?
Evet kalıyor. Sen başvurunu yapıyorsun bir sure sora telefonu inceleyecek bilirkişi seni arıyor cihazi getir diyor. Cihazi bırakıyorsun 2-3 gun onda kalıyor sora arayip gel al cihazini diyor. Bir süre sorada karar çıkıyor zaten

Oyla:

Hamza Esen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Red Mi Note 7
Konular
16
arkadaşlar ben şimdi cihazı garantiye gönderdim ya bu ürünün ayıplı olduğunu kanıtlayın diye yazılım yükleyip yollarlarsa yada ekranı felan değiştirirlerse (tamir görmesin iade yada değişim diye belirttim) tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım.
cihaz 2.5 aylık. ekranı felan değiştirirlerse ne yapmam gerekiyor bilen biri sırasıyla yazabilir mi .ve thh ye başvurunca sonuçlanana kadar telefon bizde kalır mı
Ayni durum kardesim. 2.5 aylik cihaz. Ghost screen oldu. Bilen biri ne yapmaliyizi bir yol olarak yazarsa sevinirim.

Oyla:

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
9
son durum :
Telefonunuzun durumu:
İşlem Görüyor - Evo Yüksek Seviye Onarım Merkezimizde

peki bu cihazı istemediğim halde ekranını değiştirip sorunu çözerlerse bende thh ye verirsem bilirkişi cihazda sorun yok derse değişirse ekran nolacak

Oyla:

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kvk garantili aldığım ama ghost screenli çıkan 2.5 aylık cihazımı servise gönderdim.
Cihazı dün adanaya yolladım bugun adana kvk teknik servise teslim edilmiş.
Buradanda evo yüksek seviye onarım merkezi adı altında geçen istanbul evo ya yollamışlar galiba.
yani kvk garantili ama evoya gitti.
sonuçlar yazılacak

Oyla:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kvk garantili aldığım ama ghost screenli çıkan 2.5 aylık cihazımı servise gönderdim.
Cihazı dün adanaya yolladım bugun adana kvk teknik servise teslim edilmiş.
Buradanda evo yüksek seviye onarım merkezi adı altında geçen istanbul evo ya yollamışlar galiba.
yani kvk garantili ama evoya gitti.
sonuçlar yazılacak
Benim ki KVK Gebze'de olmuştu boe ekran paneli takmışlardı ve çok güzel memnunum arkadaşlar böyle sorunu olan bir dk düşünmesin gitsin garantiye versin. Eğer garantiye vermeyeceksiniz neden 300 lira fazla para verdiğiniz telefonlarınıza sonuçta teknoloji biraz şans işi ve riski karşılamak için garantili cihaz alıyoruz biraz mantıklı olun

Oyla:

jeff123can

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AZİZ CAN
Cihazım
Pro Plus 16-512
Konular
9
Benim ki KVK Gebze'de olmuştu boe ekran paneli takmışlardı ve çok güzel memnunum arkadaşlar böyle sorunu olan bir dk düşünmesin gitsin garantiye versin. Eğer garantiye vermeyeceksiniz neden 300 lira fazla para verdiğiniz telefonlarınıza sonuçta teknoloji biraz şans işi ve riski karşılamak için garantili cihaz alıyoruz biraz mantıklı olun
abi 2 aylık cihazın paneli neden değişsin durduk yere iade eder yenisini alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu :
bu uygulamayı denedim ama hiçbir işe yaramıyor ağa anca parlaklığı azaltıyor 3 tl de boşa gitti

Son düzenleme:
Oyla:

erginsevdi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ergin sevdi
Cihazım
Xiaomi redmi no
Konular
28
abi 2 aylık cihazın paneli neden değişsin durduk yere iade eder yenisini alırım

bu uygulamayı denedim ama hiçbir işe yaramıyor ağa anca parlaklığı azaltıyor 3 tl de boşa gitti
Hocam 2 aylık cihazı değişmezler ki o 15 günlük sürede olurdu hemde kvk nin belgesine gerek kalmadan sadece KVK tespit etsin yeterliydi hemen iade olurdu ama şimdi tek çare değişim

Hocam 2 aylık cihazı değişmezler ki o 15 günlük sürede olurdu hemde kvk nin belgesine gerek kalmadan sadece KVK tespit etsin yeterliydi hemen iade olurdu ama şimdi tek çare değişim
Yani ekran değişimi

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Arkadaş note 8 i ghost screen den dolayi gonderdi. 3. Parti yazilim yüzünden Garanti dışı denmiş. 1200 tl para istemisler ekran icin. Okey oyunu ekrani kalmis. Simdi okey ekrani da kalir. Oyun ekrani da kalir Instagram ekrani da kalir. Senin ekran panelin hatali sorunlu ise hersey kalir. Kendi hatalarini binlerce lira vererek cihaz alan insanlara yüklüyor, üstüne üstün birde enayi muamelesi yapiyorlar resmen. Cihazi satarken saatlerce oynarsan bu ekranda yanik kalir diye bir sözleşme bi garanti maddesi belirtmezler. bizim penellerimiz anca bukadar işine gelirse diye bi ibare eklemezler. Sora Garanti dışı. Sora bu uygulamalar senin izin verdigin markette bulunan indirilebilen uygulamalar. Yani senin panelin sorunluysa dandikse elbette hayalet ekran kalir. Sırf milleti uğraştırma politikasi bu ureticilerin ve servislerin. Uşenmeyin. Beklerim uğraşamam demeyin. Yanlarina bırakmayın. Unutmayin bu konuda THH yaninizda olacaktir.

Oyla:
Üst Alt