Yedek telefon bulabilirsem yollayacam kardeşim şimdi değilde sonra yollasam sıkıntı olur mu acaba bi kaç ay sonra.Kronik problem sorunu olan varsa değişim talep etsin
Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta
Kardeşim rahatsız ettiğim için özür dilerim telefonu garantiye yollayacam geri tuş kendi kendine basmasindan dolayı şikayeti tam olarak ne yazayım.Kronik problem sorunu olan varsa değişim talep etsin
Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta
Abi telefonu garantiye gönderecem de geri tuşu basmasindan dolayı sen ne yazdın şikayette değişim yaptılar yada ne yazmamı tavsiye edersin yardım eder misin teşekkürlerBen çok uğraştım sorun çözümü yok bulamadım
03/01/2018 tarihinde verdim
23/01/2018 tam 20 gün sürdü servis işi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim yeni gördüm mesajınıYedek telefon bulabilirsem yollayacam kardeşim şimdi değilde sonra yollasam sıkıntı olur mu acaba bi kaç ay sonra.
[doublepost=1516972077,1516962765][/doublepost]Beyler rahatsız ettiğim için özür dilerim tekrar telefonu garantiye yollayacam geri tuş kendi kendine basmasindan dolayı şikayeti tam olarak ne yaza
Kardeşim rahatsız ettiğim için özür dilerim telefonu garantiye yollayacam geri tuş kendi kendine basmasindan dolayı şikayeti tam olarak ne yazayım.
[doublepost=1516974944][/doublepost]
Abi telefonu garantiye gönderecem de geri tuşu basmasindan dolayı sen ne yazdın şikayette değişim yaptılar yada ne yazmamı tavsiye edersin yardım eder misin teşekkürler
Kac gunde hallettiler acaba? Bir de benim faturam yok kaybetmisim sadece kutu ve garanti belgesiyle islem yaparlar mi?Arkadaslar telefonumu delta servise verdim.Yetkili arkadas bu mi 6 larin bir serisi boyle hatali uretim olmus 600 e yakin telefonun ekranini degistik geri donen olmadi dedi.benimde ekrani degistiler ve sorun cozuldu.Deltaya tesekkur ederim.
7 gunde tamamlandi.Orda telefonun imei numarasindan garantiyi goruyorlar ama sen yinede ne kadar evrak varsa gotur.1 haftadir kullaniyorum telefon duzelmis problem cikmadi.ekranda cizik filan vardi benim degisince onlarda gitmis.Bu geri tusunun oldugu yerde mavi led yaniyor cok guzel olmus.Kac gunde hallettiler acaba? Bir de benim faturam yok kaybetmisim sadece kutu ve garanti belgesiyle islem yaparlar mi?
7 gunde tamamlandi.Orda telefonun imei numarasindan garantiyi goruyorlar ama sen yinede ne kadar evrak varsa gotur.1 haftadir kullaniyorum telefon duzelmis problem cikmadi.ekranda cizik filan vardi benim degisince onlarda gitmis.Bu geri tusunun oldugu yerde mavi led yaniyor cok guzel olmus.Kac gunde hallettiler acaba? Bir de benim faturam yok kaybetmisim sadece kutu ve garanti belgesiyle islem yaparlar mi?
Benim ekranda hayalet ekran sorunu vardı garantisi varken 2019 Temmuz ayında delta servise verdim ekranı değiştiler Kasım 2019 da garantim bitti telefonum yaklaşık 1.5 aydır geri basma tuşu oluyor bu durumu nasıl açıklarsınız arkadaşlar önceki ekranda böyle bir sorun yoktuArkadaslar telefonumu delta servise verdim.Yetkili arkadas bu mi 6 larin bir serisi boyle hatali uretim olmus 600 e yakin telefonun ekranini degistik geri donen olmadi dedi.benimde ekrani degistiler ve sorun cozuldu.Deltaya tesekkur ederim.