Yardım Geri tusu sorunu

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Arkadaslar bu kendi kendine geri tusu basmasi sorununu nasil cozegeciz ya?

Ahmetburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmetburak
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Kronik problem sorunu olan varsa değişim talep etsin

Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta
Yedek telefon bulabilirsem yollayacam kardeşim şimdi değilde sonra yollasam sıkıntı olur mu acaba bi kaç ay sonra.
[doublepost=1516972077,1516962765][/doublepost]Beyler rahatsız ettiğim için özür dilerim tekrar telefonu garantiye yollayacam geri tuş kendi kendine basmasindan dolayı şikayeti tam olarak ne yaza
Kronik problem sorunu olan varsa değişim talep etsin

Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta
Kardeşim rahatsız ettiğim için özür dilerim telefonu garantiye yollayacam geri tuş kendi kendine basmasindan dolayı şikayeti tam olarak ne yazayım.
[doublepost=1516974944][/doublepost]
Ben çok uğraştım sorun çözümü yok bulamadım
03/01/2018 tarihinde verdim
23/01/2018 tam 20 gün sürdü servis işi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi telefonu garantiye gönderecem de geri tuşu basmasindan dolayı sen ne yazdın şikayette değişim yaptılar yada ne yazmamı tavsiye edersin yardım eder misin teşekkürler

Oyla:

asezgin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atalay
Cihazım
mi6
Konular
1
Yedek telefon bulabilirsem yollayacam kardeşim şimdi değilde sonra yollasam sıkıntı olur mu acaba bi kaç ay sonra.
[doublepost=1516972077,1516962765][/doublepost]Beyler rahatsız ettiğim için özür dilerim tekrar telefonu garantiye yollayacam geri tuş kendi kendine basmasindan dolayı şikayeti tam olarak ne yaza

Kardeşim rahatsız ettiğim için özür dilerim telefonu garantiye yollayacam geri tuş kendi kendine basmasindan dolayı şikayeti tam olarak ne yazayım.
[doublepost=1516974944][/doublepost]
Abi telefonu garantiye gönderecem de geri tuşu basmasindan dolayı sen ne yazdın şikayette değişim yaptılar yada ne yazmamı tavsiye edersin yardım eder misin teşekkürler
Kardeşim yeni gördüm mesajını
Ben servise elden verdim kesinlikle müdahale etmeyin diye baskı kurdum telefonun kusurlu olduğuna dair bana rapor verin dedim rapor vermediler 23 gün sonra telefonun sıfırıni verdiler

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Ahmetburak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmetburak
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
23 günlük cihazımı garantiye gönderdim geri tuş kendi kendine basıyor diye müdahele etmeyin dedim ama ekran değişimi olacakmış ne yapmalıyım arkadaşlar gelsin bi bakayım düzelirse eyvallah mı diyim yada bi fikriniz var mı saten düzelmezse geri göndericem.

Oyla:

Karapapak1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Konular
0
Arkadaslar telefonumu delta servise verdim.Yetkili arkadas bu mi 6 larin bir serisi boyle hatali uretim olmus 600 e yakin telefonun ekranini degistik geri donen olmadi dedi.benimde ekrani degistiler ve sorun cozuldu.Deltaya tesekkur ederim.

Oyla:

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Arkadaslar telefonumu delta servise verdim.Yetkili arkadas bu mi 6 larin bir serisi boyle hatali uretim olmus 600 e yakin telefonun ekranini degistik geri donen olmadi dedi.benimde ekrani degistiler ve sorun cozuldu.Deltaya tesekkur ederim.
Kac gunde hallettiler acaba? Bir de benim faturam yok kaybetmisim sadece kutu ve garanti belgesiyle islem yaparlar mi?

Oyla:

Karapapak1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Konular
0
Kac gunde hallettiler acaba? Bir de benim faturam yok kaybetmisim sadece kutu ve garanti belgesiyle islem yaparlar mi?
7 gunde tamamlandi.Orda telefonun imei numarasindan garantiyi goruyorlar ama sen yinede ne kadar evrak varsa gotur.1 haftadir kullaniyorum telefon duzelmis problem cikmadi.ekranda cizik filan vardi benim degisince onlarda gitmis.Bu geri tusunun oldugu yerde mavi led yaniyor cok guzel olmus.
[doublepost=1527342017,1527341999][/doublepost]
7 gunde tamamlandi.Orda telefonun imei numarasindan garantiyi goruyorlar ama sen yinede ne kadar evrak varsa gotur.1 haftadir kullaniyorum telefon duzelmis problem cikmadi.ekranda cizik filan vardi benim degisince onlarda gitmis.Bu geri tusunun oldugu yerde mavi led yaniyor cok guzel olmus.
[doublepost=1527342245][/doublepost]telefonun imei numarasindan garantiyi goruyorlar ama sen yinede ne kadar evrak varsa gotur.benim telefon 7 gunde bitti yeni seri ekran takmislar.dokunmatiklerde mavi led isigi var cok guzel duruyor.Eski ekranim cizikti simdi ciziklerde gitti ekran koruyucu taktim.

Oyla:

Mami58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammer
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Benim ekranda hayalet ekran sorunu vardı garantisi varken 2019 Temmuz ayında delta servise verdim ekranı değiştiler Kasım 2019 da garantim bitti telefonum yaklaşık 1.5 aydır geri basma tuşu oluyor bu durumu nasıl açıklarsınız arkadaşlar önceki ekranda böyle bir sorun yoktu

Oyla:
Üst Alt