Yardım Geri tusu sorunu

g_almar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi6
Konular
20
Arkadaslar bu kendi kendine geri tusu basmasi sorununu nasil cozegeciz ya?

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
bu sorun forumda vardi. arkadaslar cihazlarini servise verdiler

Oyla:

MustafaMi6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi6
Konular
7
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır mi6 kullanıyorum. Sıfır aldım ve aldığımdan beri bu sorun var. İşin yoğunluğu ve galeri, rehber, WhatsApp sohbet geçmişi, smsler vs nedeniyle garantiye veremedim. Aldığım firma format atın vs dedi yine aynı sebeple format atmadım. Bu şekilde kullanmaya alışmaya niyetlendim. 2 gün once akşam aklıma birşey geldi ve sorunum çözüldü gibi. Bir de siz deneyin;

1-) telefonumda Maçkolik uygulaması varken çok sık olmuyordu ama yine de rahatsız edecek şekilde kendiliğinden geri gidiyordu.
2-) sahadan uygulamasını da ek olarak indirdim ve biraz daha sıklaştı.
3-) Arkadaş ile otururken mackolikten maç takip ederken yine kendiliğinden geri gitti. Ve mackolikten bu durumun kendisinde de olduğunu söyledi. (Samsung s7 edge kullanıyor)

O an aklıma dank etti. Maçkolik ve sahadan uygulamasından kaynaklandığı. O gün gece ikisinide kaldırdım. Ondan sonra olmadı. Bence siz de bir deneyin.

Umarım sorun bu konuda uygulamalardadır da herkesin derdi çözülmüş olur. Biraz daha beklemeye devam edeceğim ben.

Deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır mi6 kullanıyorum. Sıfır aldım ve aldığımdan beri bu sorun var. İşin yoğunluğu ve galeri, rehber, WhatsApp sohbet geçmişi, smsler vs nedeniyle garantiye veremedim. Aldığım firma format atın vs dedi yine aynı sebeple format atmadım. Bu şekilde kullanmaya alışmaya niyetlendim. 2 gün once akşam aklıma birşey geldi ve sorunum çözüldü gibi. Bir de siz deneyin;

1-) telefonumda Maçkolik uygulaması varken çok sık olmuyordu ama yine de rahatsız edecek şekilde kendiliğinden geri gidiyordu.
2-) sahadan uygulamasını da ek olarak indirdim ve biraz daha sıklaştı.
3-) Arkadaş ile otururken mackolikten maç takip ederken yine kendiliğinden geri gitti. Ve mackolikten bu durumun kendisinde de olduğunu söyledi. (Samsung s7 edge kullanıyor)

O an aklıma dank etti. Maçkolik ve sahadan uygulamasından kaynaklandığı. O gün gece ikisinide kaldırdım. Ondan sonra olmadı. Bence siz de bir deneyin.

Umarım sorun bu konuda uygulamalardadır da herkesin derdi çözülmüş olur. Biraz daha beklemeye devam edeceğim ben.

Deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim
birde youtube ve instagramdan video açın telefon avucunuzun içinde olacak şekilde. birde böyle deneyin.

Oyla:

MustafaMi6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi6
Konular
7
birde youtube ve instagramdan video açın telefon avucunuzun içinde olacak şekilde. birde böyle deneyin.

Denedim. Hatta bir ara oynadığım bir oyun vardı onu da tekrar indirip denedim. Hala olmadı. zaten sık sık olmaması sebebiyle beklemeye devam ediyorum. Umut işte olmaması için bekliyorum
[doublepost=1514612117,1514568961][/doublepost]
Denedim. Hatta bir ara oynadığım bir oyun vardı onu da tekrar indirip denedim. Hala olmadı. zaten sık sık olmaması sebebiyle beklemeye devam ediyorum. Umut işte olmaması için bekliyorum

Bozuldu :(

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
[doublepost=1514612117,1514568961][/doublepost]

Bozuldu :(
Sorun donanımsal kardeşim. Bekleme boş yere. Ben gönderdim halen bekliyorum

Oyla:

yavuz_08

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
mi6
Konular
5
aslında site yöneticisi üstatlar yaşanılan tüm sorunları bir liste haline getirip xiaomi firmasına gönderse belki bir sonraki miui sürümünde telefon muhteşem bir hal alır :)

Oyla:
Üst Alt