D
Deleted member 42368
Guest
Gerek kalmadığı için silindi.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bulunduğum bölgede kopma sorunu yaşamıyorum ama yazlıkta ve bazı inşaatlarda bir sorun var h+ çekiyor uçak moduna alıp kapatıyprum 4 g diye geri geliyorSizde 4G şebekesine bağlıyken bulunduğunuz konumda konuşurken kopma sorunları yaşıyor musunuz peki hocam? Aldığınız değer gayet güzel çünkü.
Legal bi yöntem gibi gelmiyor bana bu yoksa cihaza baştan eklenirdi ki reklamı ona göre yapılırdı. Sizin cihazınıza da yazılım yükleyip tekrar gondericeklerdir zannımca. Böyle bir işlem yapacağını düşünmüyorum servisin.İçindeki anakart o bölgeye uyumludur, sıkıntı çıkarmaz böylece. Ben cihazı ilk çıktığı zamanlarda almıştım, o yüzden donanım olarak desteği geldiyse ya da düzeltilmesi yapılabiliyorsa bile ancak farkına varanlardanım. Teknik servise cihaz yollayan bir kişi daha var sitede, arattığınızda kolayca bulabilirsiniz. Delta teknik neyi değiştirmiş, bende ondan cevap ve yorum bekliyorum bu konudabenimki evobt garanti, düşünün ne zaman aldık
[doublepost=1515450885,1515449069][/doublepost]
Medyaları görmek için kayıt olmalısınızvideodaki kişi, dışarıdan band 20 vs kırıp içine aktarıyor. Büyük ihtimalle teknik servis de benzeri işlem yapacaktır, sizin de göndermenizi tavsiye ederim.