Diğer Genpa Garantisi Bootloader Kilidi Kabul Etmiyor.

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Dün GENPA'ya attığım E-Posta tarafıma cevap verildi. Sorum "Bootloader kilidi açıldığı zaman garanti kapsamı dışına çıkıyor mu" idi. Ve gelen cevap bu şekilde;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yani bootloader kilidi açık hiçbir şekilde göndermeyin :)

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Bunu yeni tecrübe ediyorsanız geç kalmışsınız bu forumda herkes bunun için uyarıyor garantili cihazlara sahip olanlara

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Zaten BL kilidini açmak şu ana kadar da garanti dışı sayıyordu cihazı. Forumdaki herkesin tavsiyesi zaten kilidi kapatmamak yönünde hocam. Yani sormanıza gerek yoktu ancak sorup onaylattığınız için teşekkürler. :)

Oyla:

Daryun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy M52
Meslek
PC Teknisyen
Konular
6
RSA kilidi devamlı olursa ve Xiaomi kullanmak konusunda ısrarcı olunursa demek ki ya Delta/İthalatcı garantili alınacak ya da xiaomi tr garantili cihazların üzerinde gelen rom hangisi ise ona tamah edilecek.

Oyla:

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
Dün GENPA'ya attığım E-Posta tarafıma cevap verildi. Sorum "Bootloader kilidi açıldığı zaman garanti kapsamı dışına çıkıyor mu" idi. Ve gelen cevap bu şekilde;

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yani bootloader kilidi açık hiçbir şekilde göndermeyin :)
ben bootloader kiliti acik gonderdim fakat islem zaten ucretli tamir gerekiyordu yaptilar ki kiliti kapatabilirsin gonderirken

Oyla:

smtdndr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samuel
Cihazım
poco x3
Konular
21
ben bootloader kiliti acik gonderdim fakat islem zaten ucretli tamir gerekiyordu yaptilar ki kiliti kapatabilirsin gonderirken
Benim merak ettiğim kilidi açtık eski sürüme döndük kilitledik ve gönderdik o zaman garanti dışı kalacakmı ? Bu adamlar didik didik bunumu araştırıyor ? Hadi araştırıyor diyelim servis kapsamında bootloader açarsan garanti dışı kalır yazmıyor ki ?

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Benim merak ettiğim kilidi açtık eski sürüme döndük kilitledik ve gönderdik o zaman garanti dışı kalacakmı ? Bu adamlar didik didik bunumu araştırıyor ? Hadi araştırıyor diyelim servis kapsamında bootloader açarsan garanti dışı kalır yazmıyor ki ?
Didik didik değil de cihazın imei yazılınca ne zaman kilit açılmış ne zaman kapanmış görebiliyorlarmış.Bazıları kapatsan dahi garanti dışı sayabilir.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Didik didik değil de cihazın imei yazılınca ne zaman kilit açılmış ne zaman kapanmış görebiliyorlarmış.Bazıları kapatsan dahi garanti dışı sayabilir.
Bu bilgiyi Xiaomi paylaşıyor sanırım? Öyleyse dava açabiliriz benim bilgimi neden paylaşıyorsun diye :D

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Bu bilgiyi Xiaomi paylaşıyor sanırım? Öyleyse dava açabiliriz benim bilgimi neden paylaşıyorsun diye :D
Cihazın içinden öğreniliyor hocam Xiaomi ile alakası yok durumun.
Bildiğim kadarıyla yapılan işlemleri a dan Z ye söylemiyor ama boot kilidi açıldığını vs söylüyor.
Samsung cihazlarda hit counter vardı download modunda sag üstte ne kadar işlem yapıldığı filan yazıyordu.
Hemen hemen aynı mantık sıfırlama yöntemi varsa bile pek yaygın bir şey değil Samsung cihazlarda vardı hit counter sıfırlama ama knox güncelleme aldıkça onunda önüne geçtiler diye biliyorum uzun zaman oldu zamzunga veda edeli şuan ki durum nedir bilmiyorum.
Cihazda sıkıntı olursa hit counter sıfırlama yapıp odin ile stock rom kurup garantiye sorunsuz gider gelirdi o zamanlarda xaiomidede böyle bir yöntem vardır ama araştırmak lazım

Oyla:
Üst Alt