- Adım
- Haydar
- Cihazım
- Redmi note 8
- Meslek
- Köle
- Konular
- 46
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 10
- Telefon Modeli
- note 5
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
telefonumu 9 eylülde kargo ile ghost screen, şarjın cabuk bitmesi, geç şarj olması problemi ile genpa ankara şubseine yolladım 11 eylülde ellerinde oldu 13 eylülde anca baktı beyfendiler ve şarj soketinde ve flexinde sıvı var diye 70 lira ücret talep ettiler. telefonu bi kaç hafta önce ikinci el aldım ve olabilir mümkündür diyip 70 lira ücreti ödedim dekontu gönderdim bu gün siteye baktığım zaman
CİHAZDA KULLANICI KAYNAKLI SIVI TESPİT EDİLDİ ALT BORDDA VE FLEKSİNDE SIVI VAR GARANTİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMEZ ÜCRET ONAYLI USB ALT BORD VE ANA FLEX DEĞİŞİMİ YAPILDI GENEL KONTROLLER YAPILDI.
İşlemler tamamlandı (Teslim alınabilir)
yazıyor yani benim problemimle ilgili hiç bir şey yapmadılar ve boşu boşuna 70 lira param gitti ve bunca süre telefonsuz kaldım telefon daha bana gelmedi ama şimdiden problemin hallolmadığını düşünüyorum yapılan işlemden dolayı...
tüketici hakem heyetine başvurmak için 2. kez göndermem gerekirmi yada başka izliyebiliceğim bir yol varmı ?
CİHAZDA KULLANICI KAYNAKLI SIVI TESPİT EDİLDİ ALT BORDDA VE FLEKSİNDE SIVI VAR GARANTİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMEZ ÜCRET ONAYLI USB ALT BORD VE ANA FLEX DEĞİŞİMİ YAPILDI GENEL KONTROLLER YAPILDI.
İşlemler tamamlandı (Teslim alınabilir)
yazıyor yani benim problemimle ilgili hiç bir şey yapmadılar ve boşu boşuna 70 lira param gitti ve bunca süre telefonsuz kaldım telefon daha bana gelmedi ama şimdiden problemin hallolmadığını düşünüyorum yapılan işlemden dolayı...
tüketici hakem heyetine başvurmak için 2. kez göndermem gerekirmi yada başka izliyebiliceğim bir yol varmı ?