Yardım genpa dalga geçiyor

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
telefonumu 9 eylülde kargo ile ghost screen, şarjın cabuk bitmesi, geç şarj olması problemi ile genpa ankara şubseine yolladım 11 eylülde ellerinde oldu 13 eylülde anca baktı beyfendiler ve şarj soketinde ve flexinde sıvı var diye 70 lira ücret talep ettiler. telefonu bi kaç hafta önce ikinci el aldım ve olabilir mümkündür diyip 70 lira ücreti ödedim dekontu gönderdim bu gün siteye baktığım zaman

CİHAZDA KULLANICI KAYNAKLI SIVI TESPİT EDİLDİ ALT BORDDA VE FLEKSİNDE SIVI VAR GARANTİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMEZ ÜCRET ONAYLI USB ALT BORD VE ANA FLEX DEĞİŞİMİ YAPILDI GENEL KONTROLLER YAPILDI.

İşlemler tamamlandı (Teslim alınabilir)

yazıyor yani benim problemimle ilgili hiç bir şey yapmadılar ve boşu boşuna 70 lira param gitti ve bunca süre telefonsuz kaldım telefon daha bana gelmedi ama şimdiden problemin hallolmadığını düşünüyorum yapılan işlemden dolayı...

tüketici hakem heyetine başvurmak için 2. kez göndermem gerekirmi yada başka izliyebiliceğim bir yol varmı ?

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Aynen hocam onu gözden kaçırmışım. :)

Yine de ikinci el cihazlarda bu tarz sıkıntılarda iade veya değişim çok zor. Umarım arkadaşımızın sorunu çözülmüştür ve hiç bu süreçle uğraşmak zorunda kalmaz.

teşekkür ederim umarım çözülür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazda şuan tık yok genpaya mail atmıştım dün sinirli bi şekilde ona da cevap yok

Son düzenleme:
Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Cihazda ghost screen sorunu olmasi sivi temas gercegini degistirmez zannediyorum. Siz ghost screen den hak ararsiniz karşınıza sivi temasi çıkartılır. Şimdi burda felaket tellalı gibi cevaplar veriyoruz arkadaş sakın yanlış anlamasin. Tabiki sorunun çözülsün paran verilsin yad cihazin değişsin isterim fakat sanki karşı taraf bazi yönlerden 1 adım onde gibi geliyor bana. Yinede umarim sorunun hallolur

Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Hakem heyetinden bir sonuç çıkacağını sanmıyorum çünkü servis "Sıvı teması" var demiş ve sizde "kabul" edip para göndermişsiniz :?

problemim çözülmediyse tekrar göndersem tekrar çözülmezse haklı olmazmıyım ?

Cihazda ghost screen sorunu olmasi sivi temas gercegini degistirmez zannediyorum. Siz ghost screen den hak ararsiniz karşınıza sivi temasi çıkartılır. Şimdi burda felaket tellalı gibi cevaplar veriyoruz arkadaş sakın yanlış anlamasin. Tabiki sorunun çözülsün paran verilsin yad cihazin değişsin isterim fakat sanki karşı taraf bazi yönlerden 1 adım onde gibi geliyor bana. Yinede umarim sorunun hallolur

bende ikinci el aldığım için olabilir diye vermiştim parayı

ayrıca yanlış anlaşılmasın felaket tellalı olmak gibi bi niyetim yok :D sadece bilgi edinmek istiyordum yanlış anlaşıldı sanırım

Oyla:

Zeta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Bir daha Xiaomi telefon alma durumun olursa, garantisiz ve güvenilir satıcıdan alın.
Aynen ondan sonra durup dururken kapanan cihazlardan birisine rast gelsin ve parasını devletten vergi kaçıran, kendi cebinden başka hiç bir şeyi düşünmeyen heriflere kaptırsın.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Oyla:

Mr.Mitch

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haydar
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Köle
Konular
46
Yazılanları anlamak da önemli bir şey aslında... wasntme~~

garantili cihazda servis bile madur ediyorsa x kişisinin getirdigi telefonda karşılaşılıcak muammeleyi tahmin dahi etmek istemiyorum yoksa vergi ödememek güzel bişey

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
garantili cihazda servis bile madur ediyorsa x kişisinin getirdigi telefonda karşılaşılıcak muammeleyi tahmin dahi etmek istemiyorum yoksa vergi ödememek güzel bişey
Bu konularla ilgili forumu araştırın isterseniz, ben boşuna yazmayayım.

Oyla:
Üst Alt