Yardım geliştirici seçenekleri hatası

Omeryelken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi9tpro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 11,0,5 kararlı
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
(geliştirici seçenekleri bu kullanıcı için kullanılabilir durumda değil) arkadaşlar miu sürümüne 7 kez tıklıyorum falak geliştirici seçeneklerine geldiğimde bu uyarıyı alıyorum redmi note 7 cihazım.nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edermisiniz

askım8281932

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
0
Ayarlar uygulamasının tüm verilerini temizleyerek tekrar deneyin hocam. Eğer bir sonuç alamazsanız bazı durumlarda kullandığınız herhangi bir uygulama,mod,eklenti gibi faktörler buna sebep olabilmekte.
sıfırladım ama olmadı telefona format attıgım icin oem kilidi açıldı bunu kapatmam için geliştirici ayarlarına girmem lazım lütfen yardım edin biriniz

Oyla:

ekrembugra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekrem Buğra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
1
Bende geliştirici oluyorum ama ayarlarına girdiğim zaman aynı hatayı veriyor. Nasıl çözebiliriz bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ustam onu çözdük şimdide wifi aktif olmuyo ben tiki aktif edemiyorum hemen geri kapanıyo bi fikriniz varmı bunla alakalı
Hocam nasıl çözdünüz acaba bu durumu. Ben geçemedim bir türlü bu sorunu. Geliştirici seçenekleri bu kullanıcı için kullanılabilir durumda değil yazıyor hep. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt