Yardım geliştirici seçenekleri hatası

Omeryelken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi9tpro
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 11,0,5 kararlı
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
(geliştirici seçenekleri bu kullanıcı için kullanılabilir durumda değil) arkadaşlar miu sürümüne 7 kez tıklıyorum falak geliştirici seçeneklerine geldiğimde bu uyarıyı alıyorum redmi note 7 cihazım.nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edermisiniz

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam bir kaynaktan öğrendiğim kadarıyla cihaz kurulum ekranına tekrar girip bitirildiğinde bu olay düzeliyormuş. İsterseniz Activity Launcher uygulamasını indirip ekran görüntüsündeki seçeneklerden (en üstteki iş görür sanırım) denerseniz sanırım çözülecektir.

Alternatif olarak başka bir kaynak cache temizlemesi yapmayı önermiş. Daha önce TWRP vs. yüklemesi yapmadıysanız bir önceki adımın çalışmasını ummanızı tavsiye ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
(geliştirici seçenekleri bu kullanıcı için kullanılabilir durumda değil) arkadaşlar miu sürümüne 7 kez tıklıyorum falak geliştirici seçeneklerine geldiğimde bu uyarıyı alıyorum redmi note 7 cihazım.nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edermisiniz
Ayarlar uygulamasının tüm verilerini temizleyerek tekrar deneyin hocam. Eğer bir sonuç alamazsanız bazı durumlarda kullandığınız herhangi bir uygulama,mod,eklenti gibi faktörler buna sebep olabilmekte.

Oyla:

Omeryelken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi9tpro
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ustam onu çözdük şimdide wifi aktif olmuyo ben tiki aktif edemiyorum hemen geri kapanıyo bi fikriniz varmı bunla alakalı

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
ustam onu çözdük şimdide wifi aktif olmuyo ben tiki aktif edemiyorum hemen geri kapanıyo bi fikriniz varmı bunla alakalı
Hocam siz en güzeli, yedeklerinizi aldıktan sonra fabrika yarlarına bir kez dönmeniz sanırım. Eğer IMEI tamiri var ise en sağlıklısı TWRP den 4 wipe yaparak gerçekleştirmeniz olacaktır.

Oyla:

Omeryelken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi9tpro
Konular
10
Hocam siz en güzeli, yedeklerinizi aldıktan sonra fabrika yarlarına bir kez dönmeniz sanırım. Eğer IMEI tamiri var ise en sağlıklısı TWRP den 4 wipe yaparak gerçekleştirmeniz olacaktır.
ücretli yaptırmaya çalışacam artık bunalttı

Oyla:

Omeryelken

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi9tpro
Konular
10
Hocam yazdıklarım çok basit bir işlem aslında. Formda bir çok yerde anlatım mevcut siz rahatlıkla yapabilirsiniz.
Valla tekrar rom atmak istedim clean all and lock acık kalmış telefon wipe ekranında kaldı cihaz açılmıyor ama fastboot moda girebılıyorum bunu test point harici cihazin arkasını açmadan kendim yapabileceğim bi yöntem varmı

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Valla tekrar rom atmak istedim clean all and lock acık kalmış telefon wipe ekranında kaldı cihaz açılmıyor ama fastboot moda girebılıyorum bunu test point harici cihazin arkasını açmadan kendim yapabileceğim bi yöntem varmı
Maalesef yok hocam, geçmiş olsun :(

Oyla:
Üst Alt