Note 6 pro shamim yüklenmiyor
gcam'ler hakkında bir sorum var, bir çok gcam denedim, ancak hepsinde, bazen deklanşöre basınca fotoğrafı çekmiyor. Fotoğraf çekme animasyonu oluyor, ama fotoğraf çekilmiyor. özellikle en kritik anlarda çekmemesi beni üzüyor, siz yaşadınız mı bu durumu, cözümü var mı ?
Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim, cihazım Mi9T, cihaz forumundaki GCAM başlığı çok aktif değil, bahsettiğiniz ayarlar nasıl olmalı ? Şu anda LMC 8.2 R8 Final_r9_1 kullanıyorumKullandığınız cihaza özel bir durum olabilir. Yada ram,cpu sıkışması falan yaşanıyor olabilir o anda. Ancak gcam ayarlarında bir sorun olmadığı sürece böyle bir şey yaşamadım.
Örneğin camera2api, disable hexagon, buffer fix vs. gibi ayarlar. Bu soruyu birde cihazınıza ait kategoride konu açarak sormayı deneyiniz.
Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim, cihazım Mi9T, cihaz forumundaki GCAM başlığı çok aktif değil, bahsettiğiniz ayarlar nasıl olmalı ? Şu anda LMC 8.2 R8 Final_r9_1 kullanıyorum
en üstteki shamım sürümünü indirdim. Telefonum mi 10T pro. Hiçbir ayar yapmadım. Ayrıca bir config dosyası eklemem gerekiyormu? Shamım altında bir kaç dosya daha var ne olduklarını tam anlayamadım. Gcam yabancısıyım daha çünkü kusura bakmayın lütfenKonu güncel sürümler eklenerek güncellenmiştir.