- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 23
Hocam bootta kalmayım sonraHele gelsin de, gerisi kolay
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hocam bootta kalmayım sonraHele gelsin de, gerisi kolay
O kadar üstad olacak orda illa işi bilen biri çıkar hocam merak etmeHocam bootta kalmayım sonra
Hocam öyle ama o zamanlar samimiyet vardı maneviyat vardı,en önemlisi huzur vardı aşk vardı...Her devrin ayrı bir güzelliği var hocam.
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
İşi bilen derken?O kadar üstad olacak orda illa işi bilen biri çıkar hocam merak etme
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sen o yaşta hala izin alıyorsan biz ölelimİşi bilen derken?
İşi bilmeyene bizim burada üstad demiyorlar, bende zaten o kadar Üstad dan birşeyler öğrenmeye gidiyorum oraya, aksi takdirde hanım dışarı çıkmama izin vermiyor
Öyle deme hocam ne zaman ne olacağı belli olmaz.anladığım kadarıyla işsizsin,işe girer alırsın sana mi note3 gider bencetelefonum yok. telefon alacak bir baba yok. durum el vermedği için yüksey hayalim de yok.. hayalimdeki telefon redmi 5 plus ama pek umudum da yok..
60-80 yıllar arası televizyonda bilimkurgu olarak gösterilen çoğu teknolojiyi şu anda hiç şaşırmadan adapte olup kullanıyoruz şimdi gösterilen bir çok teknolojiyi de 20-40 yıl sonra kullanacağımızı düşünüyorum gelecek şimdiki teknoloji ile yapılıyor sadece tek isteğim bu teknoloji sadece cebimizde boş işler için gelişmesin tıp uzay ve geri dönüşüm konularında geri kaldığımızı düşünüyorumZamaninda bilimkurgu filmlerinin hepsi birer birer gerçek oluyor.İnsanoğlu hayal ettiği herşeyi gerçekleştiryor walla.Yapay zekayi hala aklim almiyor.Bi makine nasil kendi kendine öğrenebilir?Kendi üzerine kod yazmayi öğretmişler makineye daha ne olsun.Hayal et olsun @Skorpi hocam
Dostum 2 buçuk sene olmuş o yorumu Atalı. Ve evet ne olacağı hiç belli olmuyor. Ve güzel bir xioami telefonum oldu. Yorumumu görünce bian hüzünlendim.Öyle deme hocam ne zaman ne olacağı belli olmaz.anladığım kadarıyla işsizsin,işe girer alırsın sana mi note3 gider bence
Burası geleceğin şekillendiği nadir sitelerden birihayırlı olsun,hangi cihaz?Dostum 2 buçuk sene olmuş o yorumu Atalı. Ve evet ne olacağı hiç belli olmuyor. Ve güzel bir xioami telefonum oldu. Yorumumu görünce bian hüzünlendim.